Bu Kapaklar Umut Oluyor

AKÜ Turizm Fakültesi öğrencileri  'Her Bir Kapak Umut' adlı kampanyaya destek vererek Ayazini beldesinde bir engelli çocuğa tekerlekli sandalye sağladı.

Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi öğrencileri ve Türkiye Sakatlar Derneği işbirliğiyle engelli bir çocuğa tekerlekli sandalye sağlandı.

Türkiye Sakatlar Derneği, Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri ile birlikte anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Doç. Dr. Gonca Aytaş ve Zeynep Altın’ın önderliğinde, “Her Bir Kapak Umut” kampanyasına destek veren öğrenciler, topladıkları kapaklar sayesinde Ayazini beldesinde engelli bir çocuğun babasına manuel tekerlekli sandalye teslim edilmesini sağladı. Toplanan su şişesi kapakları, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla tekerlekli sandalyeye dönüştürüldü.  Bu kapsamda, engelli bir çocuğun babasına teslim edilen manuel tekerlekli sandalye ile çocuğun günlük yaşamını daha rahat sürdürebilmesi amaçlandı. Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar yönetimi, kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme