Bu kadar olur – Kocatepe Gazetesi

Ligin en şeker takımı Kayseri Şekerspor'u konuk eden Sandıklıspor ne gol atabildi ne de kendi kalesine gol atılmasına izin verdi Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor, kendi sahasında Kayseri Şekerspor'u konuk etti. Karşılaşmadan gol sesi çıkmazken Sandıklıspor, hem ligin en az gol atan hem de en çok gol yiyen takımı Kayseri Şekerspor'a [&hellip]

Bu kadar olur

Ligin en şeker takımı Kayseri Şekerspor’u konuk eden Sandıklıspor ne gol atabildi ne de kendi kalesine gol atılmasına izin verdi

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor, kendi sahasında Kayseri Şekerspor’u konuk etti. Karşılaşmadan gol sesi çıkmazken Sandıklıspor, hem ligin en az gol atan hem de en çok gol yiyen takımı Kayseri Şekerspor’a karşı gol bulamadı. Bu karşılaşmayı da berabere tamamlayan Sandıklıspor taraftarın umutlarını kaybetmesine neden oldu.
MAÇTAN
DAKİKALAR
27. dakikada Şekerspor yarı alanında gelişen atakta ceza alanı içinde Mehmet Atik’in geri pasında araya giren Mehmet Bağlı sert vurdu fakat kaleci Sertaç şuta mani oldu.
İlk yarıda başka ciddi atak ve gol olmayınca iki ekipte birbirine üstünlük sağlayamadı.
69. dakikada Aytunç’un pasıyla topla buluşan Okan ceza alanı içinde çok sert vurdu. Kaleci Mehmet Karabacak topu son anda kornere çıkardı.
Karşılaş-mada gelişen ataklarda ekipler gol bulamadı ve maç 0-0’lık skorla tamamlandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

STAT: Sazak Arena
HAKEMLER: Müjdat Duman (***), İbrahim Tokmak (***), Hakan Yoldaş (***)
SANDIKLISPOR: Mehmet Karabacak (**)- Barış (**), Emrah (**), Soner (*) (Dk.46 Kayhan **), Polat (**), Mehmet Bağlı (**), Hasan (**), Mustafa (**), Zafer (**), Mehmet Atik (**)(Dk.75 Doğan Seçkin **), Halil (*) (Dk.58 Ömer *)
KAYSERİ ŞEKERSPOR: Sertaç (**)- Gürol (**), Birol (**), Tugay (**), Cemil (**), Muzaffer (*) (Dk.66 Hüseyin *), Zahid (*)(Dk.57 Aytunç *), Ümit (**), Süleyman (**)(Dk.86 Mustafa), Burak (**), Okan (**)
SARI KARTLAR: Emrah, Kayhan, Polat, Doğan Seçkin (Sandıklıspor), Okan, Gürol, Burak (Kayseri Şekerspor)

Bakmadan Geçme