'Bu iş bitmedi ve hala önümüzde

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor, evinde konuk ettiği Altınordu'ya 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından yapılan basın toplantısında konuşan AFJET Afyonspor Teknik Direktör Yusuf Şimşek, umutlu konuşarak takımın ligde kalacağını söyledi.Daha 4 maçın kaldığını belirten Şimşek, 'Maça da iyi başladık. Kendi hatalarımızdan goller yedik. Daha fazla da yiyebilirdik. Kalecimiz Soner çok iyi kurtarışlar [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor, evinde konuk ettiği Altınordu’ya 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından yapılan basın toplantısında konuşan AFJET Afyonspor Teknik Direktör Yusuf Şimşek, umutlu konuşarak takımın ligde kalacağını söyledi.
Daha 4 maçın kaldığını belirten Şimşek, “Maça da iyi başladık. Kendi hatalarımızdan goller yedik. Daha fazla da yiyebilirdik. Kalecimiz Soner çok iyi kurtarışlar yaptı. Maça genel anlamda baktığımız zaman iyi şeyler de yaptığımız görülüyor. Ama yapamadığımız çok şey vardı. Geride kalan 4 maç var. Belki inandırıcı gelmeyebilir ama ben bu takıma inanıyorum, ben bu oyunculara inanıyorum, bu takımın ligde kalacağına inanıyorum. Ama artık herkesin şapkasını önüne koyma zamanı geldi ve bunu yapmak zorundalar. Biz de kendi aramızda tartışacağız. En doğruyu bulmaya çalışacağız. Biz bu ligde bir şekilde kalacağız ama şehirde yaşayan herkesin bu işe destek vermesi gerekiyor. Bugün yine iyi bir taraftar topluluğu vardı. 90 dakika boyunca oyuncularımıza destek tezahüratlarında bulundular. Onlara da teşekkür ediyorum. Bu iş bitmedi ve hala önümüzde 4 maçımız var. Biz inşallah bu 4 maçta en iyi puanları alıp bu ligde kalacağız” dedi.
“KENDİ İÇİMİZDE UFAK TEFEK SORUNLARIMIZ VAR”
Eskişehirspor maçı da dahil olmak üzere her maçın hazırlık evresinin çok daha zor geçeceğini ifade eden Teknik Adam Şimşek, “Kulübümüzün şartları güzel, kaldığımız tesis güzel, çalışma ortamımız güzel ancak kendi içimizde ufak tefek sorunlarımız var. İnşallah o sorunları da halledeceğiz. Yönetim kurulu ile de bir görüşme yapıp erken bir kamp yapmayı düşünüyorum. Artık kafamızı tamamen bu işe vermek zorundayız. Gerekiyorsa 4 maç için 4 hafta boyunca kamp yapmayı düşünüyoruz. Artık bu saatten sonra işimizi yapacağız. Bu saatten sonra herkesin tek odaklanacağı şey bu takımın kurtuluşu nasıl olur? Herkesin düşüncesine saygımız var ve herkesin düşüncesini de alacağız” diye konuştu.

Bakmadan Geçme