• Haberler
  • Genel
  • 'Bu iktidarın vedası bu milletin felahı, refahı ve geleceği olacaktır'

'Bu iktidarın vedası bu milletin felahı, refahı ve geleceği olacaktır'

DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, 'Milletin huzuru adeta bu iktidarın huzursuzluğu haline gelmiştir. İktidarın vedası artık bu milletin felahı olacaktır, refahı ve geleceği olacaktır' dedi   Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, partisinin 75. kuruluş yıldönümü bu yıl Konya'da kutladı. Konya'da gerçekleştirilen ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile [&hellip]

DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, “Milletin huzuru adeta bu iktidarın huzursuzluğu haline gelmiştir. İktidarın vedası artık bu milletin felahı olacaktır, refahı ve geleceği olacaktır” dedi

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, partisinin 75. kuruluş yıldönümü bu yıl Konya’da kutladı.
Konya’da gerçekleştirilen ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile Konya İl Başkanı Hasan Varlısenet’in de birer konuşma yaptığı programın sonunda daha önce Demokrat Parti’de ilçe başkanlığı görevinde bulunmuş, son seçimlerde MHP’den seçilmiş Hafik Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu da partiye katılım sağladı.
Programda konuşan Genel Başkan Uysal, “75 yıl; koca bir ömür aslında. Anlatmak zor belki ama anlamak zor değil. Koca bir ülkenin her köşesinde hizmetleri ile imzasını atmış bir koca çınar Demokrat Parti. Dahası bugün en temel tartışmalarımızın bile 75 sene önce cevabını vererek, bu ülkenin en temel sorununun demokrasi olduğunu söyleyerek dahi büyük bir hizmet vermiştir. Türkiye’nin bir “demokrasi” tarihi varsa bu Demokrat Parti sayesindedir. Dahası bugün tartışılabilecek kadar dahi olsa var olan demokrasinin harcını demokratlar karmıştır. Kaynakları yeterli, üretim araçları yetkin, üreticisi istekli Türkiye’nin yaşadığı kriz sadece ve sadece gelmeyen adalet ve işlemeyen demokrasi temellidir.” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların sonrasında Demokrat Parti’nin kuruluşunun 75.yılı dolayısıyla pasta kesildi. Demokrat Parti’ye katılım yapan Hafik Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu’na rozeti takıldı. Daha sonra gerçekleştirilen Konya İl Kongresi’nde Başkan Hasan Varlısenet güven tazeledi. Ardından Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve partililer Hz. Mevlana Müzesi’ni ziyaret ettiler.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme