• Haberler
  • Gündem
  • 'Bu İktidar Partisinin Milletvekilleri Halkı Tehdit Eder Oldu'

'Bu İktidar Partisinin Milletvekilleri Halkı Tehdit Eder Oldu'

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, 'Bu iktidar partisinin milletvekilleri halkı tehdit eder oldu.' dedi.

İYİ Parti Hukuk-Seçim ve Parlamento İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven’in,  Kayadibi Köylülerine yönelik yaptığı konuşmasında “Su istiyorsanız önce parasını yatıracaksınız, devlet parasını alacak.” sözlerine sert tepki gösterdi.

“CUMHURİYET TARİHİ BOYUNCA BÖYLE REZİLLİK GÖRÜLMEDİ”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerinin ne yaptığını bilemez ve halkı tehdit eder duruma geldiğini belirten Milletvekili Olgun, “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a buradan çağrıda bulunuyorum. Bu milletvekillerinin gereğini yap. Bir milletvekili halkı tehdit edemez. Sen kimsin de para varsa su var para yoksa su yok diyebiliyorsun? Su bir insani ihtiyaçtır para varsa su var para yoksa su yok olamaz.” dedi. “Cumhuriyet tarihi boyunca böyle bir rezillik görülmedi” diyen Milletvekili Olgun, “Devletin ve hükümetin görevi insanını en iyi şekilde yaşatmaktır. Cumhuriyet tarihinde halkına ‘Para varsa su var para yoksa su yok” diyebilen bir hükümet olmamış, böyle bir rezillik görülmemiştir. Sizde nasıl bir yüz var ki size oy verenlerin karşısına geçip bu sözleri söyleyebiliyorsunuz. Hadi Allah’tan korkmuyorsunuz bunu anladık da size oy veren bu halktan da mı utanmıyorsunuz.” ifadelerine yer verdi. Olgun, sözlerini şöyle tamamladı: “Hükümet olarak vatandaşa önce hizmet edilmesi gereklidir. Parası olmayan insanımız ölsün mü? Ortaçağdaki gibi millet dereden mi su ihtiyacını karşılasın. Peki, sen bu milletin vekili olarak bir gün susuz kalabilir misin? O bağırdığın para varsa su var diye tehdit ettiğin milletin vekili olduğunu unutma.”

Bakmadan Geçme