Bu hafta İsce'de kazandı

Afyonkarahisar'ı Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Belediye Bolvadin Termalspor ve İscehisarspor haftayı galibiyet ile tamamlarken Sandıklıspor da deplasmandan 1 puan ile ayrıldı   Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 1. Grup'ta mücadele eden Belediye Bolvadin Termalspor, İscehisarspor galibiyet alırken Sandıklıspor da rakibi ile golsüz berabere kaldı. Belediye Bolvadin Termalspor Torosgücü'nü konuk ettiği maçı 3-1 kazandı. Bolvadin'in [&hellip]

Afyonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Belediye Bolvadin Termalspor ve İscehisarspor haftayı galibiyet ile tamamlarken Sandıklıspor da
deplasmandan 1 puan ile ayrıldı

Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 1. Grup’ta mücadele eden Belediye Bolvadin Termalspor, İscehisarspor galibiyet alırken Sandıklıspor da rakibi ile golsüz berabere kaldı. Belediye Bolvadin Termalspor Torosgücü’nü konuk ettiği maçı 3-1 kazandı. Bolvadin’in gollerini 15’te Recep Yaşar, 21’de Emre Can Üzümcü, 50’de de Emirhan Tekgül kaydetti. Torosgünü’nün tek golünü ise Ferdi Başoda attı. Bolvadin puanını 17’den 20’ye çıkardı ve Grup liderliğini sürdürüyor.
İSCE TEK GOLLE KAZANDI
İscehisarspor evinde konuk ettiği NK. Karavan Ahmetli Belediyespor’u 1-0 mağlup etti. İsce’nin golünü Oğuzkaan Kıldacı penaltıdan kaydetti. İsce kazandığı maçtan aldığı 3 puanla 6 puana ulaştı. 6 puanlı İscehisar düşme potasından çıkamasa da çıkmak için umutlarını sürdürüyor.
SANDIKLI TEK PUAN ALDI
Sandıklıspor kendisi gibi 10 puanı bulunan rakibi Kınık belediyespor ile karşı karşıya geldiği maçta golsüz berabere kaldı. Sandıklıspor aldığı 1 puanla puanını 11’e yükseltti.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme