Bu gençler alkışlanır – Kocatepe Gazetesi

Aile ve Sosyal Politikalar Afyonkarahisar İl Müdürlüğü Tiyatro Ekibi tarafından sahneye konulan “Niçin Zahmet Buyurdunuz Ya Resulallah” adlı tiyatro beğeniyle izlendi Tiyatro, Çanakkale Zaferinin önemini anlatmak amacıyla, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Tiyatro Ekibi tarafından Rehberlik ve Araştırma merkezinde gösterime sunuldu.Yetiştirme Yurtlarında kalan gençler tarafından hazırlanıp sunulan ve izleyenlerin beğenisini kazanan tiyatro gösterisine, Vali [&hellip]

Bu gençler alkışlanır

Aile ve Sosyal Politikalar Afyonkarahisar İl Müdürlüğü Tiyatro Ekibi tarafından sahneye konulan “Niçin Zahmet Buyurdunuz Ya Resulallah” adlı tiyatro beğeniyle izlendi

Tiyatro, Çanakkale Zaferinin önemini anlatmak amacıyla, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Tiyatro Ekibi tarafından Rehberlik ve Araştırma merkezinde gösterime sunuldu.
Yetiştirme Yurtlarında kalan gençler tarafından hazırlanıp sunulan ve izleyenlerin beğenisini kazanan tiyatro gösterisine, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Vali Yardımcısı Akgün Corav ve eşi Bayan Corav, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yardımcısı Hanefi Erdem, İl Müftü Yardımcısı Ali Abay, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Program, Çanakkale Zaferini anlatan bir sinevizyon gösterimi ile başladı. Tiyatro gösterimi ve slayt sunumu da yapıldı. Dinleyenleri duygulandıran ve ayakta alkışlanan İstiklal Marşımız ile şiir dinletileri büyük beğeni gördü.
Program sonunda gençleri tebrik eden ve beraber fotoğraf çektiren Vali Balkanlı-oğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, “Bu anlamlı oyunu sahneleyen ve şiirleriyle bizleri duygulandıran gençlerimize, ayrıca bize unutulmaz bir gece yaşatan herkese teşekkür ediyor, bu ve bunun gibi faaliyetlerin devam etmesi temennisinde bulunuyorum” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme