Bu fabrikada 340 kişi istihdam ediliyor

Afyonkarahisar Belediyesi Katlı-Kapalı Pazaryeri’nde kurulan Tekstil Fabrikası’nda 340 kişinin istihdam edildiği, pandemiden sonra bu sayının daha da artacağı belirtildi   Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in girişimi neticesinde tahsisi yapılarak geçtiğimiz yıl açılışı yapılan tekstil fabrikasında üretim tüm hızıyla sürerken istihdam sayısı da her geçen gün artıyor. Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti İl [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi Katlı-Kapalı Pazaryeri’nde kurulan Tekstil Fabrikası’nda
340 kişinin istihdam edildiği, pandemiden sonra bu sayının daha da artacağı belirtildi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in girişimi neticesinde tahsisi yapılarak geçtiğimiz yıl açılışı yapılan tekstil fabrikasında üretim tüm hızıyla sürerken istihdam sayısı da her geçen gün artıyor.
Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz Katlı Pazaryerinde hizmet veren 03 Efekan Tekstil Fabrikasını ziyaret etti.
Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, 340 Afyonkarahisar’lının çalıştığı fabrikanın kent için büyük bir kazanç olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise Afyonkarahisar Belediyesi olarak, şehirde istihdam oluşturmak amacıyla her türlü faydalı girişime destek vereceklerini dile getirdi. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme