Bu Eğitim Programı Dünyada İlk

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, dünyada ilk kez hazırlanan 'Özelleştirilmiş Sınıf Rehberliği Programlarının' anlatıldığı toplantıya katıldı.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli bağlamında hazırlanmış Özelleştirilmiş Kapsayıcı Rehberlik Programları Tanıtım Toplantısına katıldı. Toplantı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Bu Eğitim Programı Dünyada İlkBu Eğitim Programı Dünyada İlk

Toplantı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar’ın başkanlığında yapıldı. Toplantıda özel eğitim okullarında rehberlik hizmetlerinin etkili ve sistematik olarak yürütülmesi amacıyla dünyada ilk kez hazırlanan “Özelleştirilmiş Sınıf Rehberliği Programlarının” özel eğitim anaokulları, ilkokulları, ortaokulları ve meslek okullarında hafif düzey zihinsel yetersizliği olan öğrencilere yönelik uygulanacağı açıklandı.

Hazırlanan programlar yoluyla özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerin ve ailelerinin güçlendirilmesi, rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinden en üst düzeyde doğrudan, dolaylı olarak faydalanabilmeleri hedefleniyor.

Bakmadan Geçme