Bu direğe dikkat! – Kocatepe Gazetesi

Zülali Camii karşı köşesinde yer alan bir elektrik direğinin muhafaza kapaklarının gevşeyip düşmesi ile ciddi bir tehdit oluştuğu gerekçesiyle çevre sakinleri şikayetçi oldu. Öte yandan aynı tehlikenin Kadınlar Pazarını geçtikten sonra Çavuşbaş Mahallesine gidilen güzergahta da bulunduğu ifade ediliyor. Vatandaşlar, tehkile saçan elektrik direkleri-ne acilen önlem alınmaması halinde çocukların elektrik çarpması sonucu ölebileceklerine dikkat çekiyor. [&hellip]

Bu direğe dikkat!

Zülali Camii karşı köşesinde yer alan bir elektrik direğinin muhafaza kapaklarının gevşeyip düşmesi ile ciddi bir tehdit oluştuğu gerekçesiyle çevre sakinleri şikayetçi oldu.

Öte yandan aynı tehlikenin Kadınlar Pazarını geçtikten sonra Çavuşbaş Mahallesine gidilen güzergahta da bulunduğu ifade ediliyor. Vatandaşlar, tehkile saçan elektrik direkleri-ne acilen önlem alınmaması halinde çocukların elektrik çarpması sonucu ölebileceklerine dikkat çekiyor. EDAŞ’ın ilgili birimleri tarafından elektrik direklerinin gözden geçirilmesi bekleniyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme