• Haberler
  • Spor
  • 'Bu da terör saldırısıdır' – Kocatepe Gazetesi

'Bu da terör saldırısıdır' – Kocatepe Gazetesi

AFJET Afyonspor'un taşımacılığını yapan Kanatoğulları firması sahiplerinde Ömer Çevik bir açıklamada bulundu. Sakarya'da oynanan maçtan sonra Afyonkarahisar'a doğru dönüşe geçen kafileye yapılan saldırıyı kınayan Çevik, 'Olayın sonuna kadar takipçisiyiz' dedi.Saldırıyı duyunca Afyonkarahisar'dan bir otobüs daha çıkararak kafileyi yolda karşılayacaklarını aktaran Çevik, 'Yapılan bu saldırıyı kınıyorum. Olayları duyunca hemen takım için bir başka otobüsümüzü daha takımı [&hellip]

AFJET Afyonspor’un taşımacılığını yapan Kanatoğulları firması sahiplerinde Ömer Çevik bir açıklamada bulundu. Sakarya’da oynanan maçtan sonra Afyonkarahisar’a doğru dönüşe geçen kafileye yapılan saldırıyı kınayan Çevik, “Olayın sonuna kadar takipçisiyiz” dedi.
Saldırıyı duyunca Afyonkarahisar’dan bir otobüs daha çıkararak kafileyi yolda karşılayacaklarını aktaran Çevik, “Yapılan bu saldırıyı kınıyorum. Olayları duyunca hemen takım için bir başka otobüsümüzü daha takımı karşılaması için gönderdik. Spor kültürdür, centilmenliktir, misafirperverliktir. Ama iki üç çapulcu cam kırma, araca zarar verme ile iyi bir şey yaptığını zannediyor. Sakaryaspor taraftarını, yönetimini kınıyorum. Sakarya Valisi’ni ve Emniyet Teşkilatı’nı göreve çağırıyorum. Bu da terördür, bu da cana ve mala gasptır. Sonuna kadar bu olayın takipçisiyiz. Suçlular cezasını çekmeli. Afyonkarahisar Valimiz’in, Emniyet Müdürümüz’ün ve AFJET Afyonspor Yönetimi’nin de bu olaylarda yer alan suçluların bulunmasında takipçi olacaklarına inanıyorum” dedi.

Bakmadan Geçme