Bu Çocuklar Bir Harika

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un Afyonkarahisar Valiliği'ni ziyaretinde iki öğrenci büyük gurur yaşadı

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bu Çocuklar Bir Harika

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Afyonkarahisar’daki programı çerçevesinde Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı ziyaret etti. Kurtulmuş’un Valilik ziyaretinde Hoca Ahmet Yesevi İlkokulu öğrencileri İlkim Küçükkurt ile Yiğit Hamza Okşar, Kurtulmuş’a çiçek takdim etti.

ATSO’DAKİ TOPLANTIDA BAHSETTİ

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küçükkurt ve Okşar ile sohbet ederken öğrencilerin söyledikleri de akılda kaldı. Kurtulmuş, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldiği toplantıda İlkim Küçükkurt ve Yiğit Hamza Okşar ile sohbetini katılımcılarla paylaştı.

Bu Çocuklar Bir Harika

“UZAY MÜHENDİSİ OLACAĞIM”

Kurtulmuş, “Genç nesillerimizi ümit içerisinde yetiştireceğiz. Az evvel Valiliğe girerken bir kız çocuğumuz, bir de erkek çocuğu bize çiçek takdim etti. Kız çocuğuna dedim ki ne olacaksın? Ben, dedi uzay istasyonunda çalışacağım. Uzay mühendisi olacağım dedi. 8- 9 yaşında. Erkek çocuğu biraz daha küçük. O da 6-7 yaşında. Sen ne olacaksın dedim. O da ben de pilot olacağım, dedi. Gittiğim her yerdre soruyorum, özelikle Anadolu’da. Çocukların ne olacaklarını soruyorum. Türkiye’nin uzay istasyonunda çalışmak isteyenleri duydukça mutlu oluyorum. Daha şimdiden çocuklarımızın ufku genişledi. Bu bizler için mutluluk verici bir durum” ifadelerini kullandı.

VELİLER TEŞEKKÜR ETTİ

Öğrencilerin velileri, çocuklarının büyük gurur yaşadığını belirterek “Çocuklarımızın hiçbir zaman unutmayacağı bu hatıra dolayısıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Sayın Prof. Numan Kurtulmuş’a, Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na, Afyonkarahisar Milletvekillerimize ve okulumuzun yüksek olan çıtasını daha da yükseklere çıkarmak için çalışan Okul Müdürümüz Sayın Murat Diktaş’a teşekkür ediyoruz” dediler.

Bakmadan Geçme