• Haberler
  • Gündem
  • 'Bu Cinayetin Hesabını Soracak Kahramanlar Çıkacaktır'

'Bu Cinayetin Hesabını Soracak Kahramanlar Çıkacaktır'

Hamas Lideri İsmail Heniyye'nin şehit edilmesinin ardından AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr.Hasan Arslan, taziye mesajı yayınladı. Milletvekillerinin mesajında İsrail'e karşı mücadelede kararlılık vurgusu yapıldı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Şehit İsmail Heniyye ile ilgili mesajında “3 evladını, 4 torununu ve yüzbinleri bulan halkını şehit verdi! Biliyoruz ki en büyük dileği şehit olarak Yaratana, Allah’a kavuşmaktı! Filistin halkının onurlu mücadelesinin siyasi temsilcisi, İsmail Haniyye’ye Allah’tan rahmet diliyorum. İran’ın kendi topraklarında İsmail Heniye’yi koruyamaması (!) ve belki de bu cinayette icrai veya ihmali bir görevinin olup olmadığını da zaman içinde göreceğiz. Ama bileceğiz ki İran’a asla güvenilmez. Filistin halkı başta olmak üzere tüm İslam Aleminin başı sağolsun. İnşaAllah ümmetin için bu cinayetin hesabını soracak kahramanlar çıkacaktır” dedi.

“İSRAİL KENDİ SONUNU GETİRİYOR”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ise “Filistin davasının önde gelen isimlerinden Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye’nin Tahran’da gerçekleştirilen siyonist bir suikast sonucu katledilmesini kınıyor, lanetliyoruz. Haniye, Filistin halkı ve vatanı için mücadele ederken katillerin saldırısı sonucunda şehit oldu. Eli kanlı İsrail hiçbir savaş kuralı tanımadan artık sonunu getirmektedir. Haniye ve tüm kahraman şehitlerin mekanı cennet olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

“FİLİSTİN HALKININ DESTEKÇİSİYİZ”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan da “Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye‘nin İran’ın başkenti Tahran’da alçakça bir suikast sonucu katledilmesini lanetliyorum. 1948’den bu yana Haniye gibi 100 binlerce şehit veren Filistin halkına başsağlığı diliyorum. Türkiye olarak Filistin halkının haklı davasının her daim destekçisiyiz” dedi.

Bakmadan Geçme