Bu Çay Servisi Çok Havalı

Afyonkarahisar Belediye Şehir Çarşısı'nın sevilen esnafı Levent Cantaş'ın oğlu Levent Bertuğ Cantaş, yaz tatilini değerlendirmek için Belediye Çarşısı'nda çay dağıtımı yaparak esnaflığa adım attı. Ancak alışılmışın dışında bir yöntemle…

Bir zamanların en çok seyredilen dizisi Çocuklar Duymasın’da Hüseyin karakterinin gür sesiyle “Çaylaaar” demesi hâlâ aklımızdadır. Kahveci çay tepsisi olarak bilinen tepside getirilen çayın rengi de kokusu da bir başka olur.

YAZ TATİLİNİ DEĞERLENDİRİYOR

Afyonkarahisar’da aynı tat ve kokuyu bambaşka bir yöntemle servis eden esnaf, beğeni topluyor. Belediye Şehir Çarşısı’nın sevilen esnafı Levent Cantaş’ın oğlu Levent Bertuğ Cantaş, yaz tatilini değerlendirmek üzere babasının bulunduğu çarşıda çay servisine başladı.

BİR DAMLA BİLE DÖKÜLMÜYOR

Levent Bertuğ Cantaş’ın şimdiye kadar görmeye alışık olduğumuz çaycılardan bir farkı var: Cantaş, çay servisini, gençlerin yoğun ilgisini çeken elektrikli kaykay (hoverboard) ile yapıyor. Cantaş, gün içinde sipariş edilen çayları servis ederken aynı zamanda eğleniyor. Elektrikli kaykayın hızına rağmen Cantaş’ın dengeyi sağlaması ve çaylardan bir damla bile tepsiye dökülmesi hem hayretle hem takdirle karşılanıyor.

Bakmadan Geçme