Bu bordürlerde boyaya gerek yok

Afyonkarahisar Belediyesi’nin şirketi YÜNTAŞ A.Ş. bünyesinde kurulan Dekoratif Parke ve Bordür Fabrikası’nda üretilen ‘boya gerektirmeyen renkli bordürlerin’ ilk örnekleri deneme amaçlı Karaman Mahallesi Meltem Caddesi’nde uygulandı YÜNTAŞ A.Ş. bünyesinde Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan Doğaltaş Fabrikası ve Dekoratif Parke ve Bordür Fabrikası’nda üretilen parke ve bordürlerin ilk örnekleri, cadde ve sokaklarda kullanılmaya başlandı. Dekoratif Parke ve [&hellip]

Bu bordürlerde boyaya gerek yok

Afyonkarahisar Belediyesi’nin şirketi YÜNTAŞ A.Ş. bünyesinde kurulan Dekoratif Parke ve Bordür Fabrikası’nda üretilen ‘boya gerektirmeyen renkli bordürlerin’ ilk örnekleri deneme amaçlı Karaman Mahallesi Meltem Caddesi’nde uygulandı

YÜNTAŞ A.Ş. bünyesinde Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan Doğaltaş Fabrikası ve Dekoratif Parke ve Bordür Fabrikası’nda üretilen parke ve bordürlerin ilk örnekleri, cadde ve sokaklarda kullanılmaya başlandı.
Dekoratif Parke ve Bordür Fabrikası’nda üretilen çeşitli renk ve desenlere sahip yüksek kaliteli parkelerin ilk örnekleri, Dumlupınar 2. Cadde’de kullanıldı. Yine bu fabrikanın üretimi olan led ışıklı parkelerle görme engelliler için özel olarak üretilen parkeler de ilk kez bu caddede kullanıldı.
Fabrikada üretilen bordürlerin ilk örnekleri ise Karaman Mahallesi Meltem Caddesi’nde kaldırım kenarlarında kullanıldı. Renkli ve desenli parkelerle görme engelliler için özel olarak üretilen parkelerin de döşendiği caddedeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ilgili birim müdürlerinden bilgi aldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme