• Haberler
  • Genel
  • “Bu bir ölçü olamaz” – Kocatepe Gazetesi

“Bu bir ölçü olamaz” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, “Ispartaspor karşısında futbolcularımızdan beklediğimiz güzel oyunu göremedik. Ama bu bir ölçü olamaz” diye konuştu Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, 3 maçta alınan 9 puanı ve liderliği değerlendirdi. Mor Beyazlı ekibin başkanı Ispartaspor maçı hakkında yaptığı konuşmada ise “Futbolcularımızdan bizler çok daha iyi bir oyun bekliyorduk. Üç puanla memleketimize dönmemiz sevindirici [&hellip]

"Bu bir ölçü olamaz"

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, “Ispartaspor karşısında futbolcularımızdan beklediğimiz güzel oyunu göremedik. Ama bu bir ölçü olamaz” diye konuştu

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, 3 maçta alınan 9 puanı ve liderliği değerlendirdi. Mor Beyazlı ekibin başkanı Ispartaspor maçı hakkında yaptığı konuşmada ise “Futbolcularımızdan bizler çok daha iyi bir oyun bekliyorduk. Üç puanla memleketimize dönmemiz sevindirici ama futbolcularımızın bu vasat oyunu bir ölçü olamaz” diye konuştu. Bu noktadan sonra Afyonkarahisarspor’un her maça mutlak galibiyet için çıkacağını kaydeden Hikmet Bülbül şöyle konuştu, “Biz Afyonkarahisar nereyi hak ediyorsa orayı hedefliyoruz. Futbolcularımıza, teknik ekibimize güveniyoruz.Birlik beraberik olduğu sürece biz hep sevineceğiz. Taraftarlarımızı sevindireceğiz.”
“Taraftarlarımızdan centilmence
destek bekliyoruz”
Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, Ispartaspor maçında deplasmanda takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür etti. Bülbül, “Bizi yalnız bırakmayan Afyonkarahisarsporlu taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Ancak zaman zaman centilmenlik dışı tezahüratta bulundular. Biz taraftarlarımızdan herzaman destek bekledik. Takımımız 12. kişiyle çok daha güçlü. Centilmence destek versinler takımlarına. Bizi zor duruma düşürmesinler. Takımımız sahada elinden geleni yapıyor. Başarılı da oluyor” dedi.
Bilet fiyatları 5 TL’ye düştü
Hikmet Bülbül, gelecek hafta sonu oynanacak Keçiören Sportif AŞ maçı hakkında da görüşlerini dile getirdi. Bülbül, “Takımımıza güvenimiz sonsuz. Gücümüzü biliyoruz.
Taraftarlarımızın tribünleri doldurmasını istiyoruz.Zaten biz yönetim olarak bilet fiyatlarını da düşürdük.Şu an bilet fiyatları 5 TL.Keçiören Sportif AŞ maçını da kayıpsız geçeceğiz. Liderliği bırakmayacağız. Lige çok iyi başladık. Hedefimiz üst sıralardan inmemek” diye konuştu.

Bakmadan Geçme