Bu Beldede Öğrencilerin Ulaşımı Ücretsiz

Düzağaç Belediye Başkanı Selçuk Çetinkaya, eğitime destek vermeye devam ediyor. Çetinkaya'nın talimatları doğrultusunda, Afyonkarahisar merkezde okuyan Çıraklık, Lise ve Üniversite öğrencilerinin ücretsiz taşınacağı açıklandı. Bu kapsamda, öğrencilere ücretsiz taşıma kartları verildi.

Düzağaç Belediye Başkanı Selçuk Çetinkaya, göreve gelir gelmez öğrencilerin şehir merkezine ücretsiz taşınmasıyla ilgili yapmış olduğu hizmeti, 2024 – 2025 eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte yeniden başlattı. Hayırsever vatandaşların ve belediyenin desteği ile şehir merkezinde Çıraklık, Lise ve Üniversite de okuyan öğrencilere ücretsiz taşıma kartları verildi.

“GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZDİR”

Düzağaç Belediye Başkanı Selçuk Çetinkaya, yaptığı açıklamada eğitimin toplumun gelişimindeki en önemli unsurlardan biri olduğunu vurgulayarak, “Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Onların eğitim hayatlarını desteklemek ve önlerindeki engelleri kaldırmak bizim önceliğimizdir. Bu yüzden, belediye olarak elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz” dedi. Ücretsiz taşıma hizmetinin, hem ailelerin maddi yükünü hafifleteceği hem de öğrencilerin okullarına daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlayacağına dikkat çeken Çetinkaya, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamanın da bu proje ile amaçlandığını belirtti.Çetinkaya, “Afyonkarahisar merkezde eğitim gören Çıraklık, Lise ve Üniversite öğrencilerimizi kapsıyor. Öğrencilerimiz, belirlenen güzergahlar dahilinde sabah ve akşam saatlerinde ücretsiz olarak taşınacaktır” dedi.

VELİLERDEN VE ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR

Belediyenin ücretsiz taşıma hizmeti başta öğrenci velileri olmak üzere, öğrenciler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Maddi zorluklar nedeniyle ulaşımda sıkıntı yaşayan aileler, Selçuk Çetinkaya’ya teşekkür ederek, bu hizmetin birçok öğrenciye rahat bir nefes aldıracağını ifade ettiler.

Bakmadan Geçme