British Kids Afyonkarahisar Temsilciliği Açıldı

British Kids Afyonkarahisar Temsilciliği Masal Evi Cadde Kreş ve Gündüz Bakımevinin ikinci şubesi Ali Çetinkaya Mahallesi, Atatürk Caddesi No: 14/A-14/B Merkez adresinde düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.

Dualarla yapılan açılışın kurdelesini; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken, Dereçine Belediye Başkanı Aykut Okumuş birlikte kesti. Açılışa eğitimciler ve çok sayıda davetli katıldı.

British Kids Afyonkarahisar Temsilciliği Masal Evi Cadde Kreş ve Gündüz Bakımevi Esentepe Şubesi’nin 8 yıllık Kurucu Müdürü Çocuk Gelişimi Uzmanı Özlem Demiroğlu, bakımevi hakkında bilgiler verdi. 0-6 Yaş Eğitim ve Bakım Hizmetleri işleyişi olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına, Kreş ve Gündüz Bakımevi eğitim hizmetleri olarak Milli Eğitim Bakanlığına bağlı hizmet verdiklerini belirten Demiroğlu, “Hafta için 5 gün boyunca hizmet veriyoruz. Hafta sonu ve resmi tatillerde kapalı olup yılın 12 ayı hizmetimiz devam etmektedir. Her sınıfımızda çift öğretmen görev yapmaktadır. Öğrencilerimize 3 yaşından itibaren çift dil eğitimi vermeye başlıyoruz. Öğrencilerimize hijyenik bir ortamda, günde üç öğün sağlıklı ve organik ürünlerden oluşan doğal beslenme sağlayarak, tuvalet eğitimi de veriyoruz. British Kids Afyonkarahisar Temsilciliği olarak tam gün, yarım gün, saatlik bakım ve Play Grup şeklinde hizmetler sunuyoruz. Eğitim hizmetlerimizin içerisinde; Yabancı dil, kodlama, görsel sanatlar, seramik, fen ve doğa etkinliklerine yer veriyoruz. Orf-Ritim, Stem ve Montessori, Drama, Değerler Eğitimi, satranç, akıl oyunları, jimnastik programımız içerisinde yer almaktadır. Aslen Afyonkarahisarlı olup şehrimizin kültüründe doğup büyümüş bir eğitimci olarak eğitimci bir aileden geliyorum. Ekibimizle birlikte Afyonkarahisar eğitimine katkı verecek olmaktan büyük bir kıvanç duyuyoruz.”

Haber

Haber

Bakmadan Geçme