• Haberler
  • Gündem
  • Bozuyorlar, düzeltmeyi bilmiyorlar – Kocatepe Gazetesi

Bozuyorlar, düzeltmeyi bilmiyorlar – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'ın doğalgaz altyapısı ve dağıtımını üstlenen firmanın düzensiz çalışmaları vatandaşların tepkilerine neden oluyor.AKSA Doğalgaz firmasının Ali Çetinkaya Gar girişindeki sitelere doğalgaz vermek için alt yapı çalışmasını yaptığını belirten çevre sakinleri, 'Çalışma ile sitemiz ve yollarımız perişan oldu' diyerek dert yanıyorlar. Kendileri tarafından döşetilen parke taşlarının söküldüğünü, boru döşeme çalışmaları sonrası yol kenarına öylece bırakılan parke [&hellip]

Afyonkarahisar’ın doğalgaz altyapısı ve dağıtımını üstlenen firmanın düzensiz çalışmaları vatandaşların tepkilerine neden oluyor.
AKSA Doğalgaz firmasının Ali Çetinkaya Gar girişindeki sitelere doğalgaz vermek için alt yapı çalışmasını yaptığını belirten çevre sakinleri, “Çalışma ile sitemiz ve yollarımız perişan oldu” diyerek dert yanıyorlar. Kendileri tarafından döşetilen parke taşlarının söküldüğünü, boru döşeme çalışmaları sonrası yol kenarına öylece bırakılan parke taşların sorumluluğunu kemsinin üstlenmediğini belirten çevre sakinleri, “Biz bu taşları para vererek kendimiz döşettik. Ne aradılar, ne sordular. Kafalarına göre söktüler. Altyapı çalışması nedeniyle anlayış gösterdik. Ama sonrasında işleri bitince öylece bırakıp gittiler. Böyle vurdumduymazlık olur mu? Doğalgaz firması bozduğu yerleri düzeltmek zorunda değil mi?” diyerek sıkıntılarını dile getirdiler. Konuyu Belediye yetkililerine de aktardıklarını belirten çevre sakinleri, “Ne yazık ki Belediye yetkililerinden de bir çaba göremedik. Günlerdir perişen bir şekilde bekliyoruz. Önümüz kış. Bu yolların hali ne olacak kimse bilmiyor” diyerek yetkilileri göreve çağırdılar.

Bakmadan Geçme