• Haberler
  • Spor
  • Bozkurt'tan öğrencilere forma – Kocatepe Gazetesi

Bozkurt'tan öğrencilere forma – Kocatepe Gazetesi

Göreve geldiği günden itibaren spora ve sportif faaliyetlere verdiği desteklerle sık sık gündeme gelen Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Son olarak Şuhut Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları kurslarına katılan öğrencilerin tamamına forma hediye eden Başkan Bozkurt, spora desteğin devam edeceğini aktardı. Sporun sağlıklı bireyler için [&hellip]

Göreve geldiği günden itibaren spora ve sportif faaliyetlere verdiği desteklerle sık sık gündeme gelen Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Son olarak Şuhut Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları kurslarına katılan öğrencilerin tamamına forma hediye eden Başkan Bozkurt, spora desteğin devam edeceğini aktardı. Sporun sağlıklı bireyler için önemli olduğunu söyleyen Başkan Bozkurt, “Gençlerimizin farklı alanlardaki meşguliyetlerinin spora, sadece futbola değil tüm spor dallarına yönlendirilmesi geleceğimiz için önem taşımaktadır. Bu noktadan hareketle bizlerde belediye olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada spora desteğimiz devam ettireceğiz. Gençlerimizin zamanlarının ziyan etmemesi adına, kötü alışkanlıklardan, kötü arkadaşlıklardan uzak durmaları adına sporu önemli bir fırsat olarak görüyorum. Bu noktada her zaman spora, sporcuya destek olmanın gayretindeyiz. Ayrıca spor sağlıklı bir birey içinde çok büyük önem arz etmektedir, her yönüyle sağlıklı ve huzurlu bir toplum için spor önem taşıyor. Bizlerde bu hususta üzerimize düşeni yapmanın her zaman gayretindeyiz” dedi.
Gençlerin aileleri tarafından da spora yönlendirilmelerinin önemli olduğunu söyleyen Başkan Bozkurt, eğitimlere katılan öğrencilere başarılar dileyerek, hepsiyle tek tek sohbet etti.

Bakmadan Geçme