Bozkurt yerinde inceledi – Kocatepe Gazetesi

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Belediye Akaryakıt İstayonu’nda gerçekleştirilen zemin düzeltme, mescit ve iki adet işyeri yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı.Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan akaryakıt istasyonunun halkın yoğun ilgisiyle karşılaştığını kaydeden Bozkurt, “Akaryakıt İstasyonunda sürdürülen çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte istasyonumuz daha güzel ve kaliteli bir hizmet anlayışı ile halkımıza hizmet vermeye devam [&hellip]

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Belediye Akaryakıt İstayonu’nda gerçekleştirilen zemin düzeltme, mescit ve iki adet işyeri yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı.
Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan akaryakıt istasyonunun halkın yoğun ilgisiyle karşılaştığını kaydeden Bozkurt, “Akaryakıt İstasyonunda sürdürülen çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte istasyonumuz daha güzel ve kaliteli bir hizmet anlayışı ile halkımıza hizmet vermeye devam edecek. Akaryakıt İstasyonumuzda yer alan araç yıkama ünitesi halkımız tarafından yoğun ilgiyle karşılaştı. Halkımıza her alanda Belediye olarak daha kaliteli ve güzel hizmet sunmanın gayretindeyiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme