• Haberler
  • Gündem
  • Bozkurt, yatırımları takip ediyor – Kocatepe Gazetesi

Bozkurt, yatırımları takip ediyor – Kocatepe Gazetesi

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut’a Devlet Su İşleri ve Belediye tarafından yapılan yatırım ve hizmetleri yerinde inceledi. Bozkurt'a incelemeler esnasında belediye personelleri eşlik ederek çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Bozkurt, incelemelerin ardından, Devlet Su İşleri'ne ilçe halkı adına teşekkür etti.TAŞKIN İÇİNTEDBİR ALINDIBaşkan Bozkurt, yaşanabilecek taşkın ve sel felaketlerine karşılık Belediye ekiplerinin hazır bulunduğunu [&hellip]

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Şuhut’a Devlet Su İşleri ve Belediye tarafından yapılan yatırım ve hizmetleri yerinde inceledi. Bozkurt’a incelemeler esnasında belediye personelleri eşlik ederek çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Bozkurt, incelemelerin ardından, Devlet Su İşleri’ne ilçe halkı adına teşekkür etti.
TAŞKIN İÇİN
TEDBİR ALINDI
Başkan Bozkurt, yaşanabilecek taşkın ve sel felaketlerine karşılık Belediye ekiplerinin hazır bulunduğunu kaydederek, “Biz tedbirimizi aldık, taktir Allah’tan, Rabbim bizleri her türlü afet ve felaketten korusun” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme