• Haberler
  • Spor
  • Bozdağ: Çok daha iyisini yapabilecek bir takımımız var

Bozdağ: Çok daha iyisini yapabilecek bir takımımız var

Takımın daha iyi şeyler yapabileceğini belirten AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Hakan Bozdağ, 'Bu süreçte tabi takım psikolojik olarak etkilendi. Onları toparlamak çok kolay olmuyor. Aslında ortam şu anda çok daha iyi rayına girdi. Bu takımın yolu açılacaktır, daha iyiye gidecektir.' dedi   GMG Kırklarelispor ile 2-2 berabere kalan AFJET Afyonspor'un Teknik Direktörü Hakan Bozdağ, konuşmasına [&hellip]

Takımın daha iyi şeyler yapabileceğini belirten AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Hakan Bozdağ, “Bu süreçte tabi takım psikolojik olarak etkilendi. Onları toparlamak çok kolay olmuyor. Aslında ortam şu anda çok daha iyi rayına girdi. Bu takımın yolu açılacaktır, daha iyiye gidecektir.” dedi

GMG Kırklarelispor ile 2-2 berabere kalan AFJET Afyonspor’un Teknik Direktörü Hakan Bozdağ, konuşmasına şehit P. Uzm. Onb. Mustafa Akkaya’nın ailesine başsağlığı dileyerek başladı. Maçı değerlendiren Teknik Adam Bozdağ, zorlu bir süreçten geçtiklerini kaydetti.
Bozdağ, “Aslında bu maçı tek bu maçı değerlendirmek doğru olmaz. Biz bir ayda 5. maça çıktık. Üçü deplasman biri içeri Manisa oldu. Çok zor bir sürece girdik ve birden ayrılıklar oldu. Hoca pozisyonu birinci hoca pozisyonu bana kaldı, devam ettik. Ben sadece bu şehre ve takıma sırtımı dönüp gitmedim. Ben de uzaklaşıp gidebilirdim hocayla konuştuk helalleştik. Ben takımla birlikte çalışmaya devam ettim. Zor bir süreçti. Biliyorduk bu kadar zor bir ortama gireceğimizi ama sırtlandık. Bir şeyler yapmaya çalıştık. Çok başarılı olduk mu bence olmadık. Beş maçta 4 puan aldık, sonuçta bunu kabul etmek lazım. Ama çok daha iyisini yapabilecek bir takımımız var. Bu süreçte tabi takım psikolojik olarak etkilendi. Onları toparlamak çok kolay olmuyor. Aslında ortam şu anda çok daha iyi rayına girdi. Bu takımın yolu açılacaktır, daha iyiye gidecektir. Bu kalan maçlarda biraz daha iyi oynayıp puan alabilirsek devreyi böyle tamamlarsak yine takım üst taraflara oynayacaktır.” ifadesine yer verdi.
“Yaklaşan devre arasında transfer çalışması var mı?” sorusuna cevap veren Bozdağ, “Var. Mutlaka takviye yapılacak. Çünkü kalecimiz Mehmet sezonu kapattı, çapraz bağ ameliyatı olacak. Bir kaleci mutlaka katılacaktır, Mustafa’nın yanına. Onun dışında bazı mevkilerde birikme var, bazı mevkilerde rotasyon yapamıyoruz. Devre arasında mutlaka bir takviye yapılacaktır.” dedi.

Bakmadan Geçme