• Haberler
  • Spor
  • Boz, Tilki ve Fedon Afyonkarahisar'a geliyor

Boz, Tilki ve Fedon Afyonkarahisar'a geliyor

Afyonkarahisar'da düzenlenecek olan, Cumhurbaşkanlığı'nın himayesine alınan Dünya Motokros Şampiyonası ve Afyon MOTOFEST'te alınacak bir bilet ile motorseverler katılabilecek. Afyonkarahisarlı motorseverlere ayrıca yapılacak festival ile etkinlikler genişletecek. Verilecek olan konserlerde pop müziğin sevilen isimleri Murat Boz ve Aleyna Tilki ile ünlü sanatçı Fedon sahne alacak.TEK BİLET 3 GÜNAfyonkarahisar daha önce yapılan şampiyona için satışı yapılan biletlerde [&hellip]

Afyonkarahisar’da düzenlenecek olan, Cumhurbaşkanlığı’nın himayesine alınan Dünya Motokros Şampiyonası ve Afyon MOTOFEST’te alınacak bir bilet ile motorseverler katılabilecek. Afyonkarahisarlı motorseverlere ayrıca yapılacak festival ile etkinlikler genişletecek. Verilecek olan konserlerde pop müziğin sevilen isimleri Murat Boz ve Aleyna Tilki ile ünlü sanatçı Fedon sahne alacak.
TEK BİLET 3 GÜN
Afyonkarahisar daha önce yapılan şampiyona için satışı yapılan biletlerde bir bilet ile giriş yapanlar 3 gün boyunca tüm etkinliklerden yararlanmıştı. Bu sene yapılacak olan 3 şampiyona için satılan biletlerle yine 3 gün boyunca giriş yapılacak. Kombine Padok Yetişkin için 150 lira, Kombine Giriş Yetişkin için 100 lira, Kombine Padok Çocuk için 75 lira ve Kombine Giriş Çocuk için 50 lira ücret alınacak. Ayrıca 0-6 yaş arası çocuklarda da ücretsiz olarak giriş yapabilecek.
Bir bilet alan kişiler üç konser ve diğer etkinliklere de katılabilecek. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme