“Böyle olmamalıydı, üzgünüz”

TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Funda Güleç Yaman, Yeni Yıl Alışveriş Festivali ile ilgili açıklamada bulundu.

Haber

Kocatepe Gazetesi’nin haberinde dile getirilen hassasiyetleri anlayışla karşıladıklarını ve aynı hassasiyetleri paylaştıklarını belirten TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Funda Güleç Yaman, “Ne yazık ki istemediğimiz görüntülerle gündeme geldik. Kadın girişimcilerimizin emeklerini sergilemeyi amaçladığımız programımız bir eğlence programı gibi yansıdı. Amacımız ve niyetimiz kesinlikle bu olmamasına rağmen böyle anlaşıldığımız için üzgünüz” dedi.

Haber

Bandonun açılış töreni öncesinde prova amaçlı müzik çaldığını, protokol açılış için geldiği sırada günün hassasiyetine binaen bandonun müziğine son verildiğini belirten TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Funda Güleç Yaman, “Biraz geç kalmış olsak da duruma müdahale ettik. Protokol heyecanından bandonun provasına müdahale edemedik. Kadınlarımızın emeklerinin sergilemek, kazanç elde etmelerini sağlamak için günlerce çalıştık. Aynı şekilde standlardaki kadınlarımız da günlerce emek verdiler. Hal böyle iken, bu şekilde gündeme yansıdığı için üzgünüz. Keşke böyle olmasaydı. Program başlarken bando ve müziğe hemen müdahale ettik, durdurduk. Belki ben de konuşmamda şehitlerimizden bahsetmeliydim ama günün heyecanı ile aklıma gelmedi. Şehitlerimizle ilgili hassasiyetleri bizler de paylaşıyoruz. Üzgünüz” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme