• Haberler
  • Genel
  • Boyalı’da su sıkıntısı yaşanıyor – Kocatepe Gazetesi

Boyalı’da su sıkıntısı yaşanıyor – Kocatepe Gazetesi

Sinanpaşa’ya bağlı Boyalı Köyü’nde su sıkıntısı yaşandığı belirtiliyor Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesine bağlı Boyalı Köyü’nde su sıkıntısı yaşanıyor. Seçimleri yeni kazanan Muhtar Faruk Oflaz, kendisinden önceki yönetimin yaklaşık 30 bin lira civarında borç bıraktığını, bu sıkıntının ise, ister istemez Boyalı Köyü sakinlerine yansıdığını söyledi.Mevcut su deposundan sağlanan suyun yeterli olmadığını ve köy içerisinde faal durumda olan [&hellip]

Boyalı'da su sıkıntısı yaşanıyor

Sinanpaşa’ya bağlı Boyalı Köyü’nde su sıkıntısı yaşandığı belirtiliyor

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesine bağlı Boyalı Köyü’nde su sıkıntısı yaşanıyor. Seçimleri yeni kazanan Muhtar Faruk Oflaz, kendisinden önceki yönetimin yaklaşık 30 bin lira civarında borç bıraktığını, bu sıkıntının ise, ister istemez Boyalı Köyü sakinlerine yansıdığını söyledi.
Mevcut su deposundan sağlanan suyun yeterli olmadığını ve köy içerisinde faal durumda olan birçok çeşmenin ise şu anda akmadığını söyleyen Muhtar Oflaz, “Elektrik borcumuzdan dolayı su deposuna su basamaz durumdayız, bizden önceki yönetimin bırakmış olduğu bu borçtan dolayı, elektrikle su basılan pompamızın olduğu yer şu an mühürlü, vatandaşlarımız su borcunu normal şartlarda ödemiş fakat bizden önceki yönetim bu parayı yatırmadığından dolayı, borçlu gözüküyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme