• Haberler
  • Genel
  • 'Boya, posa oy verenler vicdanınız rahat mı?'

'Boya, posa oy verenler vicdanınız rahat mı?'

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Lice'de Türk Bayrağı'nın indirilmesindeki sorumluluğun Hükümet'e ait olduğunu belirtti. Hükümet'in istifa etmesi gerektiğini söyleyen Aslan, 'Boya, posa, lafa, söze, oduna, kömüre oy verenler, vicdanlarınız rahat mı?' diye sordu Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Lice'de Türk Bayrağı'nın indirilmesi ile ilgili basın toplantısı yaptı. İl Binası'nda yapılan basın [&hellip]

“Boya, posa oy verenler; vicdanınız rahat mı?”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Lice’de Türk Bayrağı’nın indirilmesindeki sorumluluğun Hükümet’e ait olduğunu belirtti. Hükümet’in istifa etmesi gerektiğini söyleyen Aslan, “Boya, posa, lafa, söze, oduna, kömüre oy verenler, vicdanlarınız rahat mı?” diye sordu

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, Lice’de Türk Bayrağı’nın indirilmesi ile ilgili basın toplantısı yaptı. İl Binası’nda yapılan basın toplantısına partililer yoğun ilgi gösterdi. Aslan, “Bölücü örgütün cüreti ve küstahlığı öyle bir noktaya geldi ki, ülke ve milletimizin varlığı ve bağımsızlığını temsil eden Türk Bayrağı’na bile el uzatır oldular. Hem de bir askeri birliğin tel örgü sınırlarını geçerek, gündüz gözü ile Türk Bayrağını gönderden indirebilme cüreti gösterdiler. Bu durumu ve böylesi bir ihmal ve aczi asla kabul etmiyoruz. Kınıyoruz ve lanetliyoruz. Bayrak Türk Milleti için her şeyden kutsal olan ve uğruna milyonlarca şehit verilen bir değerdir. Bayrağımız bağımsızlığımızın simgesi olmasının yanı sıra bizim şerefimiz ve namusumuzdur” dedi.
EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR
Siyasi iktidarın bu konuda sorumluluk sahibi olması gerektiğine dikkat çeken Aslan, “Bayrağa uzanan elleri kırmayan ve bu duruma sesiz kalan siyasi iktidar aynı zamanda kendi şerefine ve namusuna da gölge düşürmüştür. Buradan herkese haykırıyoruz; Türk Bayrağına uzanacak elleri kırarız. Türk’ün vatanına dikilecek gözleri çıkarırız. Türk’ün şerefine uzanacak dilleri koparırız. Türk Milliyetçileri yaşanan bu ihanet sürecini en kısa zamanda hesabını sormak üzere tek tek not etmektedir.Şehit kanı ile boyanmış, ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesinde nefes alan ve huzurla yaşayan, ancak olmayan bir etnik ayrımcılığı sanki varmış gibi göstererek, ayrılıkçı düşünce ile bölücülük yapan nankör vatan hainleri asla emellerine ulaşamayacaklardır” ifadelerini kullandı.
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI NEREDE?
Vatandaşlara da seslenen Aslan, konuşmasına şöyle devam etti:
“En son seçimlerde bayrak reklamı yapan hükümetten, herkese çatan başbakandan bir sefer de bölücülere ses çıkarmalarını bu millet hasretle beklemektedir. Demek ki bu iş reklam filmiyle olmuyormuş. Devlet koltuğuna oturmakla da devlet adamı olunmuyormuş. Yıllardır Bayrak deyince akla Ulubatlı Hasan’ı, Arif Nihat Asya’yı, Mehmet Akif Ersoy’u ve şehitlerimizi getiren ve örnek alan nesillere ne diyeceksiniz ey AKP temsilcileri? Boya, posa, lafa, söze, oduna, kömüre oy verenlervicdanlarınız rahat mı? Bayrak, vatan, millet mücadelesinde tepkisini koymaya çalışan vatan evlatlarına destek vermek yerine onları hakir gören, alaycı davranışlarınızla seyretmeye devam edecek misiniz ey hemşehrim? Koltuklarını korumak adına sus pus olmuş Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri siz neredesiniz? Ne zaman konuşacaksınız? İndirilen bu bayrak sizin bayrağınız değil midir?”
“KAHROLSUN ÇÖZÜM SÜRECİNİZ”
Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır” sözlerini hatırlatan Aslan, “Bizim verecek ne toprağımız, ne yıkılacak devletimiz vardır.Eğer bayrak indiriliyorsa işgal var demektir. Kahrolsun çözüm süreciniz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Ülkücü Camia sokağa inmeyecek
MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Ülkücü Camia’nın çeşitli tahriklerle sokağa çekilmeye çalışıldığını söyledi. Bir soru üzerine konuşan Aslan, “Ülkücü Camia sokağa çıkmayacaktır. Bizim yerimiz sokaklar değil, meydanlardır. Biz toplumu bilinçlendirme görevimizi yerine getiriyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme