• Haberler
  • Genel
  • Bostanlı, Afyonkarahisar'ı mağlup etmek istiyor

Bostanlı, Afyonkarahisar'ı mağlup etmek istiyor

2'nci Lige yükselme Yarı Final eleme maçında Afyonkarahisar Belediyespor'un rakibi İzmir temsilcisi Karşıyaka Bostanlıspor oldu. Yıldırımspor'la oynadığı 3 maçın 2'sini kazanan Bostanlıspor, Afyonkarahisar engelini de geçerek 2'nci lige yükselmek istiyor 3'üncü Lig'de başarıyla mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor grubunu lider olarak tamamlamış ve 2'nci lige yükselme Çeyrek Final etabında Trakya Üniversitesi Meriçspor'la eşleşmişti. Meriçspor'la oynadığı 2 [&hellip]

Bostanlı, Afyonkarahisar’ı mağlup etmek istiyor

2’nci Lige yükselme Yarı Final eleme maçında Afyonkarahisar Belediyespor’un rakibi İzmir temsilcisi Karşıyaka Bostanlıspor oldu. Yıldırımspor’la oynadığı 3 maçın 2’sini kazanan Bostanlıspor, Afyonkarahisar engelini de geçerek 2’nci lige yükselmek istiyor

3’üncü Lig’de başarıyla mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor grubunu lider olarak tamamlamış ve 2’nci lige yükselme Çeyrek Final etabında Trakya Üniversitesi Meriçspor’la eşleşmişti. Meriçspor’la oynadığı 2 maçın galibi olan Afyonkarahisar Belediyespor, Yarı Final etabını oynamaya hak kazandı. Afyonkarahisar Belediyespor’un Yarı Final etabındaki rakibi Karşıyaka Bostanlıspor Basketbol takımı oldu. Yıldırımspor’la 3 maç oynayan Karşıyaka Bostanlıspor ilk maçta İstanbul temsilcisine konuk olmuş ve 69-56’lık skorla kaybetmişti. Kendi evinde oynadığı 2 karşılaşmayı da 76-65 ve 70-62’lik skorla kazanmasını bilen Bostanlıspor Afyonkarahisar’ın yarı final rakibi olmaya hak kazandı.
İLK MAÇ İZMİR’DE
Afyonkarahisar Belediyespor’un 3’üncü Ligi lider tamamladığı için avantajı bulunuyor. Oynayacağı ilk maçı deplasmanda, ikinci maça evinde çıkacak Afyonkarahisar Belediyespor skorda 1-1’lik eşitlik yaşanırsa 3’üncü maçı da evinde oynayacak. İlk maçı İzmir temsilcisi Karşıyaka Bostanlıspor’un sahası Halkapınar Spor Salonu’nda oynayacak Afyonkarahisar Belediyespor bu karşılaşmaya 27 Nisan Pazar günü saat 18.00’de çıkacak. İkinci karşılaşma ise Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu’nda 30 Nisan Çarşamba saat 19.00’da oynanacak. 3’üncü bir karşılaşmaya gerek duyulursa Basketbol Federasyonu’ndan tarih ve saat açıklaması yapılacak.
RAKİPTEN KISA KISA
C Grubu’nda 10 hafta mücadele eden İzmir temsilcisi Karşıyaka Bostanlıspor, 10 haftayı toplam 17 puanla tamamlamayı başardı. Oynadığı maçlardan 17 puan toplamayı başaran Bostanlıspor ligi 2’nci sırada tamamladı. Toplam 10 hafta da 7 galibiyet elde etme başarısını gösteren Karşıyaka Bostanlıspor 3 mağlubiyetle C Grubu’nun 10’da 10 yapan lideri Adana’nın ardından 2’nciliğini korudu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme