• Haberler
  • Genel
  • Borsa yöneticileri Afrika yolcusu – Kocatepe Gazetesi

Borsa yöneticileri Afrika yolcusu – Kocatepe Gazetesi

Afyon Ticaret Borsası yöneticileri Başbakan Erdoğan ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile birlikte Güney Afrika’ya gidiyor Afyonkarahisar Ticaret Borsası yöneticileri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Güney Afrika Cumhuriyeti’ne yapacağı geziye katılacaklar.ATB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler ile ATB Meclis Başkanı Fahrettin Zobalı bugün İstanbul’a giderek Başbakan Erdoğan’ın kafilesine dahil olacaklar. Başbakan Erdoğan ile birlikte Güney Afrika Cumhuriyeti’ne [&hellip]

Borsa yöneticileri Afrika yolcusu

Afyon Ticaret Borsası yöneticileri Başbakan Erdoğan ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile birlikte Güney Afrika’ya gidiyor

Afyonkarahisar Ticaret Borsası yöneticileri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Güney Afrika Cumhuriyeti’ne yapacağı geziye katılacaklar.
ATB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler ile ATB Meclis Başkanı Fahrettin Zobalı bugün İstanbul’a giderek Başbakan Erdoğan’ın kafilesine dahil olacaklar. Başbakan Erdoğan ile birlikte Güney Afrika Cumhuriyeti’ne gidecek olan heyette TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da yer alacak. Bugün saat 11.30’da uçacak olan heyete uçakta 300 adet Afyon lokumu ikram edilecek. G. Afrika gezisi 2 gün sürecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme