Borsa kalite belgesini yeniledi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Kalite Yönetim Sistemi TS EN ISO 9001:2015 Belge Yenileme Tetkikini başarıyla tamamlayarak, üç yıl geçerli belge almaya hak kazandı.  Kalite Yönetim Sistemi Belge Yenileme Tetkiki Konya TSE Baş denetçisi Fatih Sağdıç ve Denetçi R. Zeynep Öztürk tarafından başarıyla tamamlandı.TSE tarafından yapılan denetime Borsa adına Genel Sekreter Hüseyin Eker, Akreditasyon ve Kalite [&hellip]

Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Kalite Yönetim Sistemi TS EN ISO 9001:2015 Belge Yenileme Tetkikini başarıyla tamamlayarak, üç yıl geçerli belge almaya hak kazandı.  Kalite Yönetim Sistemi Belge Yenileme Tetkiki Konya TSE Baş denetçisi Fatih Sağdıç ve Denetçi R. Zeynep Öztürk tarafından başarıyla tamamlandı.
TSE tarafından yapılan denetime Borsa adına Genel Sekreter Hüseyin Eker, Akreditasyon ve Kalite Sorumlusu Mihriban Güngör katıldı. ATB Genel Sekreteri Hüseyin Eker yaptığı açıklamada, ‘2015 yılında ATB’nin aldığı ilk ISO 9001:2008 Kalite Belgesinin bu yıl başarıyla yenilendiğini belirtti. Eker, “ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve Akreditasyon sürecini başarılı bir şekilde kurumumuza entegre ettik. Tetkikte herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmamış olması bizler için önemli bir nokta. Hazırlık sürecinde emeği geçen Meclisimize, Yönetim Kurulumuza ve personel arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme