• Haberler
  • Genel
  • Boris Smirnosky ve Eskrim Federasyonu’ndan, Tortop’a ziyaret

Boris Smirnosky ve Eskrim Federasyonu’ndan, Tortop’a ziyaret

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından alt yapı sorumluluğu görevine getirilen Boris Smirnosky, Eskrim Federasyonu Başkan Yardımcısı Alparslan Öztürk ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Erkan Akkaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop’u makamında ziyaret etti Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından alt yapı sorumluluğu görevine getirilen Boris Smirnosky, Eksrim Federasyonu Başkan Yardımcısı Alparslan Öztürk, Merkez Hakem [&hellip]

Boris Smirnosky ve Eskrim Federasyonu'ndan, Tortop'a ziyaret

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından alt yapı sorumluluğu görevine getirilen Boris Smirnosky, Eskrim Federasyonu Başkan Yardımcısı Alparslan Öztürk ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Erkan Akkaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop’u makamında ziyaret etti

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından alt yapı sorumluluğu görevine getirilen Boris Smirnosky, Eksrim Federasyonu Başkan Yardımcısı Alparslan Öztürk, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Erkan Akkaya ve Eskrim Antrenörü Özlem Akkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. yunus Tortop’u makamında ziyaret etti. Boris, Türkiye’de eskrim sporunu geliştirmek için illere giderek incelemelerde bulunduğunu aktardı. Bu kapsamda Afyonkarahisar’a da gelen Borsi Smirnosky İl Müdürü Tortop’a Afyonkarahisar’daki ve Türkiye’deki Eskrim sporunun geleceği ile ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Boris Smirnosky, Milli takımlarda sürekli görev alan Afyonkarahisarlı milli sporcular Berkan Anıl ve Harun Mihrioğlu’nun gelecekte Afyonkarahisar’a Avrupa’dan madalya getireceklerini, iyi sporcu olduklarını belirtti. Boris, kendisini makamında ağırladığı için İl Müdürü Tortop’a teşekkür etti.
Boris Smirnosky’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Smirnosky’ye Türkiye’deki çalışmalarında başarılar diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme