'Borcumu ödemem lazım, fırsat bu fırsat'

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Ramazan Akgöz'ün basın açkılamasında çok sayıda partili de hazır bulundu. CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Savaş Erdoğan'ın açılış konuşmasının ardından söz alan Akgöz, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin devletin ve milletin geleceğiyle yakından ilişkili olduğunu söyledi.'BU SEÇİM DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN GELECEĞİYLE YAKINDAN İLİŞKİLİDİR'Sözlerine gündeme dair değerlendirmeler ile [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Ramazan Akgöz’ün basın açkılamasında çok sayıda partili de hazır bulundu. CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Savaş Erdoğan’ın açılış konuşmasının ardından söz alan Akgöz, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin devletin ve milletin geleceğiyle yakından ilişkili olduğunu söyledi.
“BU SEÇİM DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN GELECEĞİYLE YAKINDAN İLİŞKİLİDİR”
Sözlerine gündeme dair değerlendirmeler ile başlayan Milletvekili Aday Adayı Akgöz, “Ülkemiz şer güçlerin planladığı bir baskın seçimle karşı karşıyayız, zor ve çetrefilli bir dönemden geçiyoruz. Önümüzde son derece önemli bir seçim var. Bu seçim devletimizin ve milletimizin geleceğiyle yakından ilişkilidir. Bu nedenle gündemimiz tamamen 24 Haziran seçimlerine endekslenmelidir. Ülkemiz üzerindeki oyunları bozmak için tüm gücümüzle maddi ve manevi imkanlarımızı seferber ederek bu seçimi kazanmak zorundayız. İçinizden birisi olarak ben de devletime ve milletime bir nebze olsun katkı vermek, yararlı olmak için bu düşünce çerçevesinde elimi taşın altına koyarak Partimden milletvekili aday adayı oldum. Sıram ne olursa olsun elimden gelen her türlü katkıyı vermeye hazırım” dedi.
“İLKELER VE BELGELERLE
SİYASET YAPACAĞIZ”
Seçimlerde ilkeler ve belgelerle siyaset yapacaklarına dikkat çeken Akgöz, “Halkımızla buluşup endişe ve şikayetlerimizi birebir sunarak bu ülkeyi ABD ve Suudi taşeronluğu yaparak kendi menfaatlerini düşünmekten öte marifetleri olmayan AKP’ye karşı Mustafa Kemal’in ilkelerini gündeme getirerek hırpalanan Cumhuriyetimizi, demokrasimizi, özgürlüklerimizi, yetim ve yoksulun hakkını işçinin emeğini, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak, ihya etmek tek amacımızdır. Aksi takdirde Mustafa Kemal’in ilkelerinden ayrıldığımız takdirde adalet çöker, ekonomi biter ve eğitim çağdaş olmaktan uzaklaşır” ifadesine yer verdi.
“ÜLKE BARIŞI,
EKONOMİ,
YATIRIMLAR ÇOK ZARAR GÖRDÜ”
16 yıldır ülke barışının, ekonominin, yatırımların çok zarar gördüğünü aktaran Akgöz, “İslami yozlaştıran kan döken, Amerikan uşağı Hikmet Yar’ın dizi dibinde biat edenlerin bu ülkeye hiçbir yararı olmadığını 16 yıldır görmekteyiz.Enflasyonun yüzde 12 olduğu, cari açığın kapatılamayacak kadar açıldığı, ülke borçlarının 413 milyar dolar civarında seyrettiği, yatırımların durduğu, eğitimin parasızlıktan ihmal edildiği, maksatlı yönetildiği, eğitimde dünya sıralamasında en anlarda seyrettiğimiz böyle bir manzara ülkemizin layık olduğu bir durum değildir. Dış politikada yurtta sulh, cihanda sulh ilkesinin önemi idrak edilmediğinden maceracı tutumlar sonucu ülkemizin dört bir yanı ateş yumağına dönmüştür. Bundan ülke barışı, ekonomi, yatırımlar çok zarar görmüştür” şeklinde konuştu.
“ÜLKE ÜZERİNDE KORKU
İMPARATORLUĞUNUN
HAKİMİYETİNİ GÖRÜYORUZ”
Ülke üzerinde korku imparatorluğunun hakimiyeti bulunduğunu söyleyen Akgöz, “Ülkede demokratik ortam kalmamış, gazeteciler içeride, siyasetçiler içeride, özgür düşünce sahipleri içeride, faşizm ve despotizm ülke üzerinde bir korku imparatorluğunun hakimiyetini görüyoruz. Korku imparatorluğunun oluşturduğu mağduriyet son derece vahim bir noktadadır. Arkadaşlar, haklı olmamız yetmiyor. Hakkımızı savunmak çok çalışarak 25 Haziran’da zaferin güneşini Cumhuriyet’in kurulduğu bu topraklarda yaşayan bizler başarmalıyız. Sandığa giderek zulme, soyguna, adaletsizliğe, işkenceye, tek adam faşizmine son vereceğiz, halkımızın iktidarını kuracağız” ifadesini kullandı.
“KILIÇDAROĞLU VE İNCE’Yİ TEBRİK
EDİYORUM”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı Aday�� Muharrem İnce’yi tebrik eden Akgöz, “İki inançlı insanın; Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce’yi derin bir duyarlılık içinde tebrik ediyorum. Onlar bize çok önemli bir örnek oldular, elbette tarihteki yerini alacaklardır. Çünkü onlar ‘söz konusu vatansa gerisi teferruattı?’ ilkesini, egolarından sıyrılarak hayata geçirdiler. Bize de her zamankinden çok daha fazla iş düşüyor. Dayanışmayla, inançla birlikte başaracağız. Unutmayalım ki 25 Haziran günü kavuşacağımız iktidarımız ile ülkenin beş temel sorunu olan:eğitim, ekonomi, toplumsal barış, dış politika ve demokrasi sorunlarımızı çözeceğiz” ifadesine yer verdi.
“BEN BU VATANIN EKMEĞİNİ
YİYEN BİR İNSANIM”
Ekonomik sorununun olmadığını, şahsi etiket parlaklığına ihtiyacı olmadığına vurgu yapan Akgöz, “Ben yola çıktım. Benim inanın ki ekonomik sorunum yok. Bu dava da asla ekonomik sorun, şahsi etiket parlaklığı, benim gündemimde olan şeyler değil. Ben bu vatanın ekmeğini yiyen bir insanım. Devletin gücü ile okudum buralara geldim. Benim borcumu ödemem lazım, fırsat bu fırsat” dedi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in

Bakmadan Geçme