'Borcu 1 trilyonun altına indirdik,

Afyonkarahisarspor'a destek amacıyla Vali Haluk İmga'nın himayesinde düzenlenen gece dün gerçekleştirildi. Tüm davetlilerin biletli olarak katıldığı gecede Afyonkarahisarspor Onursal Başkanı Salim Pancar, '3.5 trilyon borçlu olan kulübümüzün borcunu 1 trilyonun altına düşürdük. Gelecek sezon borçsuz bir takım olarak sahalara çıkacağız' dedi. Afyonkarahisarspor’a maddi destek sağlamak için Vali Haluk İmga, Belediye Başkanı Burahnettin Çoban ve Onursal [&hellip]

“Borcu 1 trilyonun altına indirdik,

Afyonkarahisarspor’a destek amacıyla Vali Haluk İmga’nın himayesinde düzenlenen gece dün gerçekleştirildi.

Tüm davetlilerin biletli olarak katıldığı gecede Afyonkarahisarspor Onursal Başkanı Salim Pancar, “3.5 trilyon borçlu olan kulübümüzün borcunu 1 trilyonun altına düşürdük. Gelecek sezon borçsuz bir takım olarak sahalara çıkacağız” dedi. Afyonkarahisarspor’a maddi destek sağlamak için Vali Haluk İmga, Belediye Başkanı Burahnettin Çoban ve Onursal Başkan Salim Pancar tarafından organize edilen Afyonkarahisarspor’a Destek Gecesi dün İkbal Termal Otel’de yapıldı. Adım adım 2. Lig’e giden Afyonkarahisarspor için düzenlenen Afyonkarahisarspor’a Destek Gecesi Programı dün İkbal Termal Otel’de gerçekleşti. Geceye ilgi yoğun olurken amaca da ulaşıldı. Afyonkarahisarspor’a destek sağlamak için organize edilen programa katılım yoğun oldu. Geceye il protokolünün yanı sıra, işadamları ve Afyonkarahisarspor’a gönül vermiş çok sayıda Afyonlu katıldı. Kendileri için düzenlenen yemeğe Afyonkarahisarsporlu futbolcular da katıldı. Son derece moralli oldukları gözlenen futbolcular, yarın oynanacak Altınorduspor maçından önce kendileri için böyle bir jest yapan Vali Haluk İmga, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Onursal Başkan Salim Pancar’a teşekkür ettiler. Destek gecesinde Afyonkarahisarspor Başkanı Hikmet Bülbül, Afyonkarahisarspor Onursal Başkanı Salim Pancar, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Merkez Valiliği’ne atanan Vali Haluk İmga konuşmalar yaptılar. Vali Haluk İmga’nın konuşmaları geceye ayrı bir duygu yoğunluğu kattı. Konuşmalardan sonra sahneye Pop müzik sanatçısı Nükhet Duru çıktı. Duru’nun şarkılarıyla gönüllerince eğlenen Afyonkarahisarspor sevdalıları, son derece memnun bir şekilde İkbal Termal Otel’den ayrıldılar.
Bülbül: “Bizler başarıya inandık”
Afyonkarahisarspor’a maddi destek sağlamak amacıyla düzenlenen gecede ilk konuşmayı Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül yaptı. Bülbül, Afyonkarahisarspor’un yanında olan Vali Haluk İmga, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Onursal Başkan Salim Pancar’a teşekkür ederek şu şekilde konuştu: “Afyonkarahisarspor şu anda çok iyi durumda. Bugün burada bu manzarayı gördükten sonra futbolcularımız ve bizler başarının geleceğine bir kat daha inandık. Bizlere destek veren çok değerli Valimize, Belediye Başkanımıza ve Onursal Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Herşey Afyonkarahisarspor için” dedi.
“Benim ne çok param var
ne de elim boş. Ben sadece Afyonkarahisarspor’u
çok seviyorum”
Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül’den sonra Onursal Başkan Salim Pancar bir konuşma yaptı. Salim Pancar, Afyonkarahisarspor’u bugünlere gelmesinde emeği olan herkese teşekkür etti. Futbolu çok sevdiğinin altını çizen Pancar şöyle konuştu: “İnsanların aklına şu gelebilir. Kulübün o kadar borcu varken bu adamın ne işi var. Benim ne çok param var nede elim boş. Ama herkesin bir sevgisi ve hobisi vardır. Benimde hobim futbol. Futbolu çok seviyorum. Afyonkarahisarspor’u çok seviyorum. Sezon başında kulübün bir çok borcu vardı. Yaklaşık 3 trilyon borcu gözüküyordu kulübün. Ama aradan geçen yaklaşık bir buçuk senenin ardından bu borcu 1 trilyonun da altına indirdik. İnşallah bu sezon sonu, bu sezon olmazsa gelecek sezon Allah bizlere ömür verirse borçlardan tamamen kurtulacağız. Futbol artık sektör haline geldi. Dünyanınen çok para kazandıran ticaretlerinden biri haline dönüştü. Bu kadar borç ödenirken bunun kaynağı nerden geldi diye düşünebilirsiniz. Biz bu kaynağın büyük bir kısmını Sayın Valimiz, Sayın Belediye Başkanımız ve kendi cebimizden koyduğumuz paralarla karşıladık. Şuanki yönetimde yer alan arkadaşların hepside birer futbol aşığı insanlar. Ama bizi üzen Sayın Valimiz Haluk İmga’nın Afyon’dan ayrılacak olması. Sayın Valimiz biz sizi çok sevdik. Biz sizi bir ağabey, bir baba gibi gördük. Gidişiniz bizi son derece üzdü. Ama gidişinizin sebebini de iyi biliyorum İnşallah çocuklarınızla torunlarınzla sağlık huzur dolu uzun ömürler diliyorum.”
Çoban: “Kulüp kapanıyordu”
Afyonkarahisarspor Onursal Başkanı Salim Pancar’dan sonra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban söz aldı. Çoban: “Bu gün Afyonkarahisarspor açısından mutlu bir gün. Ama aynı zamanda Valimizin ayrılmasından dolayı üzücü bir gün. Valimiz normalde bugün(dün) öğlen ilimizden ayrılacaktı. Ama ben durumu kendisine izah ettiğimde gidişidini bir gün erteledi. Kendisine teşekkür ederim. Belediye Başkanı olduğum günlerde kulübümüzde kongreler yapılamıyordu. Artık kapanma noktasına gelmişti kulüp. Daha sonra Salim Bey beni arayarak “Başkanım ben akşam uyuyamadım ben Afyonkarahisarspora yardımcı olacağım” dedi. Kongreye bir saat kala bu durum cereyan etti. Şayet Salim Bey çıkmasaydı Afyonkarahisarspor şu anda burada olamazdı. Kapanacaktı. Sayın Valim de bizler de yardım ettik ve Afyonkarahisarspor bugünlere geldi. Biz burada kimseden para istemeyeceğiz. Bundan sonrada para istemeyeceğiz. Biletli bir geceydi bu. Davetliler bileti olanlar bu geceye katıldı. Geçtiğimiz haftalarda Batman’da maç vardı kalktık, gittik. Gümüşhanede maç vardı gittik. Afyonkarahisarsporu bundan sonra da yalnız bırakmayacağız. Birlik beriberlik içersinde Afyonkarahisarspor’u layık olduğu yere gelecektir” dedi.
“Afyonkarahisarspor’un başarılarıyla
gurur duyacağım”
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’dan sonra söz alan Vali Haluk İmga’nın, konuşma yaptığı sırada gözleri doldu. Konuşmakta zorlanan İmga’nın konuşması alkışlarla sık sık kesildi. İmga, Afyonkarahisar’ı ve Afyonkarahisarspor’u çok özleyeceğini söyledi. İmga duygu dolu konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Afyonkarahisarspor’un dayanışma gecesinde sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum.Bundan 4 yıl önce Afyonkarahisar’da göreve başladığımda yönetici arkadaşlar sıkıntılarını bana anlattı. Kulübün o günlerde çaresizlik içerisinde olduğunu gördüm. Ancak tam her şey bitti dediğimiz anda Salim Bey bu konuya deyindi ve bugünkü yönem ile birlikte Onursal Başkanlık görevini aldı. Şahsiyetini riske etme adına bu göreve geldi. Salim Bey, Sayın Belediye Başkanımızla birliktte bana geldiler ve bende kendisine destek sözü verdim. Daha sonrasında futbolcular, teknik heyet ve tüm Afyonkarahisarspor camiası bizleri utandırmadılar. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.Başarılarını daim olmasını duliyorum. Anadolunun mütevazi kentlerinden çıkan futbol kulüplerinin elde etiği başarıları hepimiz biliyoruz. Trabzonspor buna örnektir. İnşallah Afyonkarahisarspor’da daha üst liglerde yer alır. Bunun arzusundayım.Ben bu taployu görünce buna inanıyorum. Bundan sonraki hayatımı Ankara’da Merkez Valisi olarak sürdüreceğim. Ama gönlüm Afyonlularla olacak.Afyonkarahisarspor’un başarıları beni her zaman onurlandıracak. Bu duygu ve düşünce-lerle hepinize sayı ve sevgilerimi sunuyorum hakkınızı helal ediniz.”

Bakmadan Geçme