Boran Kuzum Kimdir Ve Kaç Yaşında?

'Bihter' filminde Behlül Haznedar karakterini canlandıran Boran Kuzum’un hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Boran Kuzum kimdir?

Ünlü oyuncu Boran Kuzum’un kim olduğu, nereli olduğu ve kariyeri hayranları tarafından merak ediliyor. Son olarak “Bihter” filminde canlandırdığı “Behlül Haznedar” karakteri ile büyük beğeni toplayan Boran Kuzum hayatı hakkında tüm merak ettiklerinizi sizler için araştırdık. İşte detaylar…

BORAN KUZU KİMDİR VE KAÇ YAŞINDA?

Ünlü oyuncu Boran Kuzum, 1992 yılında (32 yaşında)  Ankara’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı’ mezunu olan Boran Kuzum, oyunculuk kariyerine ilk kez 2015 yılında “Analar ve Anneler” dizisiyle atılmıştır. 2016 yılında Muhteşem Yüzyıl: Kösem kadrosunda I. Mustafa karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Boran Kuzum,  esas çıkışını Taylan Biraderler’in yönetmenliğinde çekilen, Millî Mücadele yıllarının anlatıldığı “Vatanım Sensin” dizisinde canlandırdığı Leonidas Papadopoulos karakteri ile yakaladı. Daha sonra Cingöz Recai filminde Cüneyt karakterinehayat veren Kuzum, İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın düzenlediği 21. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında sahnelenen Pürtelaş Tiyatro’nun sahnelediği Martı oyununda Treplev karakterini canlandırdı. 2020 yılında “Biz Böyleyiz “filminde Emrah karakterini canlandıran Boran Kuzum, son olarak “Bihter” filminde Behlül Haznedar karakterini canlandırdı.

Bakmadan Geçme