• Haberler
  • Gündem
  • Bolvadin'e yatırımlar hız kesmiyor – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin'e yatırımlar hız kesmiyor – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim, Emirdağ-Bolvadin-Çay arasındaki yolun yapımının hızla sürdüğünü söyledi. 125 milyon liralık ihale ile başlanan yol hakkında değerlendirmede bulunan Sevim, 'Bu yılki inşaat sezonunun sonuna kadar kapaklı bölgesi tamamlanacak, Dişli Kasabamız'a doğru devam edecektir . Önümüzdeki yıl sonuna kadar yolun bitirilmesi hedeflenmektedir' dedi.150 milyon liraya mal olan Sultandağı suyunu [&hellip]

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim, Emirdağ-Bolvadin-Çay arasındaki yolun yapımının hızla sürdüğünü söyledi. 125 milyon liralık ihale ile başlanan yol hakkında değerlendirmede bulunan Sevim, “Bu yılki inşaat sezonunun sonuna kadar kapaklı bölgesi tamamlanacak, Dişli Kasabamız’a doğru devam edecektir . Önümüzdeki yıl sonuna kadar yolun bitirilmesi hedeflenmektedir” dedi.
150 milyon liraya mal olan Sultandağı suyunu sağlayacak olan baraj ve isale hattı yapımı devam ettiğini söyleyen Sevim, “Baraj inşaatı yaklaşık yüzde 50’si tamamlanmıştır. Ayrıca ilçemize suyu ulaştıracak olan isale hattı yapımı devam etmektedir” ifadelerini kullandı.
İL GENEL
MECLİSİ DE ETKİN
İl Genel Meclisi Başkan Vekili Ömer Dayı da İl Genel Meclisi’nin Bolvadin’deki yatırımları hakkında bilgi verdi. Dayı, “Konak Mahallesinde 10 derslik tamamlanan İmam Hatip Ortaokulu İl Genel Meclis bütçesinden yapıldı. En kısa sürede Karayokuş köyümüze yapacağımız okulun ihalesine çıkacağız. Dişli-Özburun arası yol sıcak asfalt yapım işide 2,5 milyon liraya ihale edildi” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme