Bolvadin'den büyük adımlar

Belediye Bolvadin Termalspor Başkanı Cavit Gönbe, yeni sezon için yeni teknik heyet, anlaştıkları oyuncular, yapılan yatırımlarla ilgili açıklama yaptı   TFF Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Belediye Bolvadin Termalspor'un yeni Başkanı Cavit Gönbe, sezon öncesi açıklama önemli açıklamalar yaptı. YENİ HOCA İLE ANLAŞTIK Belediye Bolvadin Termalspor Başkanı Gönbe, teknik adam olarak yeni bir isim [&hellip]

Belediye Bolvadin Termalspor Başkanı Cavit Gönbe, yeni sezon için yeni teknik heyet, anlaştıkları oyuncular, yapılan yatırımlarla ilgili açıklama yaptı

TFF Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Belediye Bolvadin Termalspor’un yeni Başkanı Cavit Gönbe, sezon öncesi açıklama önemli açıklamalar yaptı.
YENİ HOCA İLE ANLAŞTIK
Belediye Bolvadin Termalspor Başkanı Gönbe, teknik adam olarak yeni bir isim ile anlaştıklarını duyurarak, bu ismi yakın zamanda açıklayacaklarını kaydetti. İsmi açıklanmayan hocaya ise İsmail Aksu’nun yardımcılık yapacağına dikkat çeken Gönbe, yeni sezon için iddialı olacakların kaydetti.
“TRANSFERLERİMİZİ
TİTİZLİKLE YAPIYORUZ”
Gönbe, “Takımızda oynayan 4 oyuncu ile yeniden anlaştık. Tüm transfer çalışmalarımızı titizlikle yapıyoruz. Bunun haricinde bu liglerde ve üst liglerde kendini ispatlamış çok önemli 5 oyuncu ile anlaştık. Buna rağmen transferler çalışmalarımız devam edecek ve resmiyet kazandığında liglerin başlama takvimi belli olduğunda hepsini açıklayacağız. Bu güne kadar futbolcularına, teknik ekibine borcu olmayan ender kulüplerden biriyiz. Buraya gelen her oyuncu gelişerek, piyasası yükselerek ayrılıyor. Bu da transfer döneminde elimizi kolaylaştırıyor.” şeklinde konuştu.
“BOLVADİN’E
6 MİLYONLUK YATIRIM”
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ilçe stadyumunda bulunan sahanın zemini, çevre duvarını, aydınlatması ve skorboardını ihaleye çıktığını belirten Gönbe, “Yaklaşık 4 milyon liralık bir kaynak ile burası yeniden yapılıyor. Ayrıca Bolvadin Termal Tesislerimize yine Bakanlığımız bir tam saha yapımı için 2 milyon lira ödenek tahsis etti. Bu projelerinde gerçekleştirilmesi hususunda Belediyemiz ve yüklenici firmalar ile irtibat halindeyiz.” diye konuştu.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme