• Haberler
  • Genel
  • Bolvadin’de Türkçülük yürüyüşü – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin’de Türkçülük yürüyüşü – Kocatepe Gazetesi

Türkçülük Bayramı dolayısıyla Bolvadin Ülkü Ocakları tarafından etkinlik düzenlendi Dinar bandosu eşliğinde İkiler Kavşağı’ndan yürüyüşe geçen grup çeşitli marşlar ve sloganlar atarak MHP seçim bürosu önüne kadar yürüdü. Bolvadin Ülkü Ocakları Başkanı İlyas Kağan Taytak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 Mayıs Türkçülük Bayramı’nın Türk milletinin direncinin bayraklaştığı, önemli ve anlamlı bir gün olduğunu kaydetti. “http://m.kocatepegazetesi.com/”Türk [&hellip]

Bolvadin'de Türkçülük yürüyüşü

Türkçülük Bayramı dolayısıyla Bolvadin Ülkü Ocakları tarafından etkinlik düzenlendi

Dinar bandosu eşliğinde İkiler Kavşağı’ndan yürüyüşe geçen grup çeşitli marşlar ve sloganlar atarak MHP seçim bürosu önüne kadar yürüdü.
Bolvadin Ülkü Ocakları Başkanı İlyas Kağan Taytak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 Mayıs Türkçülük Bayramı’nın Türk milletinin direncinin bayraklaştığı, önemli ve anlamlı bir gün olduğunu kaydetti. “http://m.kocatepegazetesi.com/”Türk milliyetçileri iftiralara, baskılara ve suçlamalara rağmen Türklük şuurundan, Türkiye sevdasından ve Türk birliği ülküsünden vazgeçmemişlerdir”http://m.kocatepegazetesi.com/” diyen Taytak, şöyle konuştu:
“http://m.kocatepegazetesi.com/”3 Mayıs, Türk milliyetçilerinin bu kutlu mücadelesini anlamak başta olmak üzere Türklüğü ve Türk ülküsünü doğru okumak, geçmişten ders alıp Türk milletinin onurlu geleceğini inşa etmek için daha çok çalışmanın önemini kavramak olarak kabul edilmelidir. Türk milleti, ecdadını bildiği, anladığı ve unutmadığı sürece Türk İslam aleminin liderliğini yapabilecek gücü, kudreti ve fikriyatı kendisinde bulacaktır.”http://m.kocatepegazetesi.com/” Yürüyüşe, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Abdülkadir Akcan, Belediye Başkan vekili Himmet Kantarcı, MHP İlçe Başkanı Halit Koca, partililer ve vatandaşlar katıldı. (AA)

Bakmadan Geçme