Bolvadin'de Tokpunar Başkan – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin İYİ Parti 1. Olağan İlçe kongresi hafta sonu partinin toplantı salonunda yapıldı.'ÜLKEMİZİ İYİ GÜNLERE GÖTÜRECEĞİZ'Kongrenin Divan Başkanlığını İl Genel Meclis Üyesi İsa Çağa yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra gündem maddeleri görüşüldü. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mesajı okunduktan sonra seçim gerçekleştirildi. Tek listeyle girilen seçimde tüm delegelerin oyunu alan İYİ [&hellip]

Bolvadin İYİ Parti 1. Olağan İlçe kongresi hafta sonu partinin toplantı salonunda yapıldı.
“ÜLKEMİZİ İYİ GÜNLERE GÖTÜRECEĞİZ”
Kongrenin Divan Başkanlığını İl Genel Meclis Üyesi İsa Çağa yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra gündem maddeleri görüşüldü. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mesajı okunduktan sonra seçim gerçekleştirildi. Tek listeyle girilen seçimde tüm delegelerin oyunu alan İYİ Parti’nin kurucu İlçe Başkanı Hakkı Tokpunar Başkanlığa seçildi. Toplantıda konuşan Tokpunar, “Bizler İYİ Parti’nin birçok konuda tüzüğümüzde yer alan milli programların, ülkemizi yarınlara, güzel ve İYİ günlere götüreceği inancı içindeyiz. Allah’ın izniyle bunu başaracak ve Türk milletinin birlik ve beraberliğini sağlayacağız. Kongremiz ilçemize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim” dedi.
TOKPUNAR
BAŞKAN SEÇİLDİ
Hakkı Tokpunar Başkanlığında yönetim kurulu üyeliklerine; Ahmet Metin Ata, Ali Dere, Atıf Koç, Cafer Kayabaşı, Cafer Ünal, Fatma Zehra Toker, Gülay Erendur, Hasan Basri Telli, İlyas Kaan Taytak, İsmail Ayber, Kübra Kayabaşı Bülbül, Mehmet Ayar, Mehmet Tekeli, Metin Leblebicier, Murat Karakaya, Nebi Türkaslan, Süleyman Toker, Şehrigül Bulduk, Tevfik Temiz, Tuğba Kayabaşı Tokpunar seçildi.
Kongreye Bolvadin ilçe teşkilatı ve parti üyelerinin yanı sıra Afyonkarahisar il teşkilatından, Emirdağ, Çay ve Sultandağı ilçe teşkilatından partililer olmak üzere yoğun katılım gözlendi.

Bakmadan Geçme