Bolvadin’de Kur’an kurslarına yoğun ilgi

Bolvadin ilçesi Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen Kur’an kurslarına yoğun ilgi olduğu bildirildi Bolvadin İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede devam eden Kur’an kurslarına devam eden öğrenci sayısının 3 bine ulaştığını kaydetti. 26 Ağustos tarihinde sonlanacak ve 9 hafta sürecek olan Kur’an kurslarında çocukların yoğun ilgisinden memnun olduklarını ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu: [&hellip]

Bolvadin'de Kur'an kurslarına yoğun ilgi

Bolvadin ilçesi Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen Kur’an kurslarına yoğun ilgi olduğu bildirildi

Bolvadin İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede devam eden Kur’an kurslarına devam eden öğrenci sayısının 3 bine ulaştığını kaydetti.
26 Ağustos tarihinde sonlanacak ve 9 hafta sürecek olan Kur’an kurslarında çocukların yoğun ilgisinden memnun olduklarını ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bu kurslarımızda Kur’an-ı Kerim ve mealini öğrenebilmeleri ile dini bilgilerini geliştirmeleri hedeflenmiştir. Şurası unutulmamalıdır ki, yavrularımız dini bilgilerini bu yaz kurslarında 12-13 yaşları arasında alacaklar ve belki de ömürlerinin sonlarına kadar bu bilgilerle yetinip ibadet yapacaklardır. Velisi tarafından takip olunan ve destek verilen çocukların daha başarılı olduğu tespit edilmiştir. Yaz kurslarında 9 haftalık periyotta 90 saat Kur’an-ı Kerim, 45 saatte dini bilgiler dersi vardır. Toplamda 135 saatlik bir yaygın eğitim sürecidir. Bu da bir öğrencinin örgün eğitimde yıl boyunca almış olduğu toplam din ve ahlak kültürü dersinin yaklaşık 4 katına eşittir.”http://m.kocatepegazetesi.com/” (AA)

Bakmadan Geçme