Bolvadin’de hedef BAL – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lige tekrar terfi eden Bolvadin Belediyespor’un yeni sezonda hedef Bölgesel Amatör Lig olacak. İç transferde 2 oyuncu hariç tüm oyuncularla anlaşıldığını belirten Bolvadin Belediyespor Genel Kaptanı İbrahim Biçer, dış transferde görüşülen isimler olduğunu, gelecek hafta açıklayacaklarını aktardı 2015-16 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Bolvadin Belediyespor, yeni sezonda gözünü bir üst lig [&hellip]

Bolvadin'de hedef BAL

Süper Amatör Lige tekrar terfi eden Bolvadin Belediyespor’un yeni sezonda hedef Bölgesel Amatör Lig olacak. İç transferde 2 oyuncu hariç tüm oyuncularla anlaşıldığını belirten Bolvadin Belediyespor Genel Kaptanı İbrahim Biçer, dış transferde görüşülen isimler olduğunu, gelecek hafta açıklayacaklarını aktardı

2015-16 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Bolvadin Belediyespor, yeni sezonda gözünü bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lige dikti. İç transferde sol bek Enes Solmaz’ın askere gitmesi ve Rize’ye memur olarak atanan Durmuş Erdurmuş’un kadroda yer almayacağını belirten Bolvadin Belediyespor Genel Kaptanı İbrahim Biçer, “Geçen sene kadromuzda bulanan Enes Solmaz askere gitti. Yine Bolvadin’de görevli olan Durmuş Erdurmuş, Rize’ye memur olarak atandı. Bu iki isim dışında geçen sene kadromuzda kim yer aldıysa bu sezon da Bolvadin Belediyespor formasını giyecek. Yani iç transferde hiç bir sıkıntımız yok ve tam kadro geçen sene ki kadroyla çalışacağız.” dedi.
“DIŞ TRANSFERDE 3 OYUNCUYLA DAHA GÖRÜŞÜYORUZ”
Dış transferde forvet Ömer Kırmızı, kaleci Tolga Örmeci ve Demirspor’dan Ümit Atay’la anlaşan Bolvadin Belediyespor 3 kişiyle daha görüşüyor. Bu üç ismin de olması halinde açıklama yapacaklarını belirten Biçer, “Dış transferde görüşmelerimiz sürüyor. Pazartesi günü nasip olursa dış transferde görüştüğümüz isimlerle anlaşma yaparak açıklamayı yapacağız. İnşallah 3 isimle görüşmemiz olumlu sonuçlanır ve formamızı giyer.” ifadesini kullandı.
“HEDEFİMİZ BAL”
Bu sene çok sıkı çalışarak BAL’a çıkmak istediklerini belirten Biçer, “Bizim bu sene hedefimiz Bölgesel Amatör Lig olacak. Alt yapıyla yakından ilgileniyoruz ve oyuncu yetiştirmek için kalıcı bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Fatih Kayacan, Kulüp Başkanımız Abdülkadir Özkal büyük ölçüde bizden desteklerini esirgemediler. BAL için çalışmalarımız sürüyor. İnşallah başarıyı yakalayıp BAL’a çıkmak istiyoruz. Transferde hazır futbolcu almak istemiyoruz. Ekonomik olarak düşünerek kendi alt yapımızı geliştirmek için mücadelemizi veriyoruz. İnşallah oyuncularımızı kendimiz yetiştirmek istiyoruz. Mevcut kadromuzda alt yapıdan 8 oyuncu var ve daha da oyucumuz yetişiyor. İlk 11’i bile tamamen genç kadrodan kurmamız mümkün.” şeklinde konuştu.
“HAZIRLIK MAÇLARI YAPACAĞIZ”
Kütahya’dan gelecek bir Süper Amatör Lig takımıyla hazırlık maçı yapacaklarını belirten Biçer, “Hazırlık maçlarının ilkinde kendi alt yapı takımımız U-19’larımızla bir maç yapacağız. Ardından Kütahya’dan gelecek Süper Amatör Lig’de mücadele eden bir takımla hazırlık maçı yapacağız. Emirdağspor’a hazırlık maçı için teklif götüreceğiz. Büyük ihtimalle bayram sonu başlayacak lig maçları için sıkı bir hazırlık dönemi geçirmek istiyoruz. İşi sıkı tutmak için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme