Bolvadin'de hazırlıklar tamam

Belediye Bolvadin Termalspor lig heyecanının başlamasına sayılı günler kala yaptığı hazırlık maçında Akşehirspor'u 3-1 mağlup ederek lige hazır olduğunu gösterdi     2021-2022 futbol sezonunda Afyonkarahisar'ı Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Bölge 1. Grupta temsil edecek 3 temsilcimizden biri olan Belediye Bolvadin Termalspor, hafta sonu başlayacak olan sezon öncesi son provasını Akşehirspor ile Akşehir İlçe [&hellip]

Belediye Bolvadin Termalspor lig heyecanının başlamasına sayılı günler kala yaptığı hazırlık maçında Akşehirspor’u
3-1 mağlup ederek lige hazır olduğunu gösterdi

2021-2022 futbol sezonunda Afyonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Bölge 1. Grupta temsil edecek 3 temsilcimizden biri olan Belediye Bolvadin Termalspor, hafta sonu başlayacak olan sezon öncesi son provasını Akşehirspor ile Akşehir İlçe Stadyumu’nda yaptı.
Müsabakaya iyi başlayan ve 16. dakikada Uğurcan Köse ile öne geçen Bolvadin, 41. dakikada Yusuf Tursun’un golüyle farkı 2’ye çıkartmayı başardı. İlk yarısı 2-0 Belediye Bolvadin Termalspor üstünlüğü ile sona eren mücadelenin 61. dakikasında ise Sergen Şenses ile farkı 3’e çıkaran temsilcimiz, 71. dakikada Okan Akdeniz’in golüne engel olamadığı hazırlık maçını 3-1 kazanarak lig öncesi moral depoladı. Müsabakayı Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Akşehirspor Kulüp Başkanı Ünal Çelik ve Belediye Bolvadin Termalspor Kulüp Başkanı Cavit Gönbe birlikte izledi.
>>Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme