• Haberler
  • Genel
  • Bolvadin’de Hacılar uğurlandı – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin’de Hacılar uğurlandı – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin ilçesinden kutsal topraklara giden 88 kişilik ilk hac kafilesi dualarla uğurlandı Hacı adaylarını Merkez Çarşı Cami önünden Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Carullah Kolay, Afyonkarahisar Bolvadin Baro temsilcisi avukat İsmail Birtane ve ka-labalık bir halk topluluğu uğurladı. Kuran okunmasının ardından kafile Başkanı Bolvadin Müftüsü Hüseyin Erdoğan, bütün [&hellip]

Bolvadin'de Hacılar uğurlandı

Bolvadin ilçesinden kutsal topraklara giden 88 kişilik ilk hac kafilesi dualarla uğurlandı

Hacı adaylarını Merkez Çarşı Cami önünden Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, İlçe Müftüsü Hüseyin Erdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Carullah Kolay, Afyonkarahisar Bolvadin Baro temsilcisi avukat İsmail Birtane ve ka-labalık bir halk topluluğu uğurladı.
Kuran okunmasının ardından kafile Başkanı Bolvadin Müftüsü Hüseyin Erdoğan, bütün Türkiye için dua edeceklerini kaydetti.
Şehitlere de dua edeceklerini ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu:”http://m.kocatepegazetesi.com/”Buradaki ailelerimizi özleyeceğiz, çocuklarımızı özleyeceğiz. Benim sizden ricam kendinizi ibadete kilitleyiniz. Hac ibadeti başlangıçtan beri meşakkatli bir ibadet olmuştur. Devletimiz, ibadet işleri başkanlığımız, şirketlerimiz, Suudi Arabistan hükümeti sizlerin hac ibadetini icra etmeniz için her türlü tedbiri aldılar.”http://m.kocatepegazetesi.com/” (AA)

Bakmadan Geçme