• Haberler
  • Genel
  • Bolvadin’de devir teslim gerçekleşti – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin’de devir teslim gerçekleşti – Kocatepe Gazetesi

Yerel seçimlerde başarılı olan Fatih Kayacan, makamı devraldı Bolvadin Belediyesi önünde İstiklal Marşı okunması, Başkan Kayacan'ın konuşmaları ve kurban kesimi sonucunda makama geçildi.Bolvadin AK Parti İlçe Başkanı Musa Pektaş 'İlçe Başkanı görevimde sayın Nazmiye Kılçık'la birlikte faaliyetlerimiz oldu. İl Genel Meclisine seçilen Nazmiye hanıma bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum' diye konuştu.Nazmiye Kılçık ise yaptığı konuşmada [&hellip]

Bolvadin'de devir teslim gerçekleşti

Yerel seçimlerde başarılı olan Fatih Kayacan, makamı devraldı

Bolvadin Belediyesi önünde İstiklal Marşı okunması, Başkan Kayacan’ın konuşmaları ve kurban kesimi sonucunda makama geçildi.
Bolvadin AK Parti İlçe Başkanı Musa Pektaş “İlçe Başkanı görevimde sayın Nazmiye Kılçık’la birlikte faaliyetlerimiz oldu. İl Genel Meclisine seçilen Nazmiye hanıma bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum” diye konuştu.
Nazmiye Kılçık ise yaptığı konuşmada ”Bolvadin halkının tercih ve teveccühleriyle Başkanlık görevine seçilen Sayın Fatih Kayacan’a başarılar diliyorum. Kendilerine her zaman yardımcı olacağımı ifade ediyor ve ilçemiz halkına hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme