• Haberler
  • Gündem
  • Bolvadin’de Demokrasi Nöbeti tutuluyor – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin’de Demokrasi Nöbeti tutuluyor – Kocatepe Gazetesi

15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından Bolvadin’de Demokrasi Nöbeti tutuluyor. Demokrasi Nöbeti’ne AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal’dan sonra AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya da katıldı. Meydanı dolduran binlerce Bolvadinli FETÖ Terör Örgütünü lanetleyerek, her türlü darbe girişimine karşı dimdik ayakta olduklarını gösterdiler.Rahatsızlığı nedeniyle meydandaki mitinge katılamayan Belediye Başkanı Fatih Kayacan 'Sizler birlik ve beraberliğimizi [&hellip]

15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından Bolvadin’de Demokrasi Nöbeti tutuluyor. Demokrasi Nöbeti’ne AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal’dan sonra AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya da katıldı. Meydanı dolduran binlerce Bolvadinli FETÖ Terör Örgütünü lanetleyerek, her türlü darbe girişimine karşı dimdik ayakta olduklarını gösterdiler.
Rahatsızlığı nedeniyle meydandaki mitinge katılamayan Belediye Başkanı Fatih Kayacan “Sizler birlik ve beraberliğimizi korudunuz. Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gönülden bağlılığınızı gösterdiniz. Sizlere şükranlarımı sunuyorum. Allah birliğimizi bozmasın” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme