• Haberler
  • Spor
  • Bolvadin yüklemelere başladı – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin yüklemelere başladı – Kocatepe Gazetesi

2016-17 sezonunda Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Bolvadin Belediyespor yeni sezon çalışmalarına başladı. Mevcut kadrosuna ufak dokunuşlar yaparak kadrosunu bir hayli güçlendiren Bolvadin Belediyespor sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Bolvadin Belediyespor Teknik Sorumlusu Fehmi Teke, 'Takımla çalışmalarımıza başladık. İlk olarak kondisyon yüklemesi yapmayı planladık. Buna bağlı olarak oyuncularımızla fitness çalışmaları [&hellip]

2016-17 sezonunda Süper Amatör Lig‘de mücadele edecek olan Bolvadin Belediyespor yeni sezon çalışmalarına başladı. Mevcut kadrosuna ufak dokunuşlar yaparak kadrosunu bir hayli güçlendiren Bolvadin Belediyespor sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Bolvadin Belediyespor Teknik Sorumlusu Fehmi Teke, “Takımla çalışmalarımıza başladık. İlk olarak kondisyon yüklemesi yapmayı planladık. Buna bağlı olarak oyuncularımızla fitness çalışmaları yapıyoruz. Gelecek hafta topla çalışmalara başlamak istiyoruz” dedi.
“HAZIRLIK MAÇLARI
PLANLIYORUZ”
Hazırlık maçları da yapacaklarını belirten Teknik Adam Teke, “Çalışmalarımız arasında hazırlık maçları yapmayı planlıyoruz. Yakın zamanda görüşme içinde olduğumuz takımlarla yapacağımız hazırlık maçlarında da takımımızda kadroyu belirleme çalışmalarını tamamlayarak, eksiklerimizi görerek ve hataları en aza indirerek sezona hazır hale gelmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
“TAKIMA UYUM ÇABUK
SAĞLADILAR”
Yapılan takviyeleri değerlendiren Fehmi Hoca, “Takımımıza yaptığımız takviyeler yerinde oldu. Zaten arkadaşlar bu ligi iyi bilen isimlerdi. Takıma iyi bir şekilde ve hızla uyum sağlamaları bizleri mutlu etti” ifadesine yer verdi.
“GEÇEN SEZONDA İYİYDİK”
Kendilerinin geçen sezon da iyi olduğuna dikkat çeken Teke, “Geçen sezon şampiyonluğa oynayan en iyi takımlar arasında yerimizi almıştık. Fakat Şuhut ekibi şampiyon oldu. Biz de mevcut takımımıza yaptığımız takviyelerle güzel bir takım olduk. İnşallah bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e çıkarak hedefimizi gerçekleştirmiş oluruz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme