Bolvadin ve Sandıklı galibiyetle sevindi

Afyonkarahisar'ı Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Belediye Bolvadin Termalspor ve Sandıklıspor haftayı galibiyetle tamamladı. İscehisarspor ise Sandılıklıspor'a mağlup oldu   Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 1. Grup'a mücadele eden Belediye Bolvadin Termalspor, ligin 12. haftasında deplasmanda Viven Bornova FK'ya konuk oldu. Maçın 24. dakikasında Uğurcan Köse ile golü bulan Bolvadin, maç sonuna kadar skoru korudu [&hellip]

Afyonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Belediye Bolvadin Termalspor ve Sandıklıspor haftayı
galibiyetle tamamladı. İscehisarspor ise Sandılıklıspor’a mağlup oldu

Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 1. Grup’a mücadele eden Belediye Bolvadin Termalspor, ligin 12. haftasında deplasmanda Viven Bornova FK’ya konuk oldu. Maçın 24. dakikasında Uğurcan Köse ile golü bulan Bolvadin, maç sonuna kadar skoru korudu ve maçı 1-0 kazandı. Bolvadin, kazandığı galibiyet ile 30 puana ulaştı. Namağlup yoluna devam eden Bolvadin 6 hafta sonunda gruptan lider çıkma hesapları yapıyor.
SANDIKLI 18 PUANA ULAŞTI
Sandıklıspor evinde İscehisarspor’u konuk etti. Sandıklıspor 11. dakikada ve 90+2’de bulduğu gollerle maçı 2-0 kazandı. Maçtan galibiyetle ayrılan Sandıklıspor 18 puana ulaşırken İscehisarspor ise 8 puanda potada kaldı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme