Bolvadin Ve Emirdağ Mağlup

Ligin 14. haftasında deplasmanda Çeşme Belediyespor’a konuk olan Belediye Bolvadin Termalspor rakibine 2-1, Emirdağspor ise evinde ağırladığı Manisa 1965 SK’ya 3-0 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden temsilcilerimiz haftayı mağlubiyetlerle tamamladı. Belediye Bolvadin Termalspor en yakın rakibi Çeşme Belediyespor’a konuk olurken maçtan öne geçen Çeşme’ye karşı koyamadı ve maçı kaybetti. 2-1 tamamlanan maçta Çeşme’nin gollerini 52’de Umut Kaya, 58’de Emre Şahin kaydetti. Bolvadin’in tek golünü ise 68’de Aybars Garhan attı. Bolvadin bu maçtan aldığı mağlubiyet sonrasında 23 puanda kalırken 4. sıraya geriledi. Haftaya 4. sırada başlayan Çeşme ise aldığı galibiyetle puanını 24’e çıkartarak 3. sıraya yerleşti.

EMİRDAĞ EVİNDE MAĞLUP OLDU

Ligin 14. haftasında evinde Manisa 1965 Spor Kulübü’nü konuk eden Emirdağspor, rakibine 3-0 mağlup oldu. Emirdağ ilçe Stadyumu’nda oynanan maçta Manisa etkili oyunu ile göz doldurdu. 32’de ilk golünü kaydeden Manisa Onur Uzun ile öne geçti. 42’de ve 60’da Murat Elkatmış ile iki gol daha bulan Manisa maçı da 3-0 kazandı. Manisa kazandığı 3 puanla puanı 25’ten 28’e yükseltmeyi başardı. Bu haftayı da puansız kapatan Emirdağspor, ligin sırasında 2 puanda kaldı.

Bakmadan Geçme