• Haberler
  • Gündem
  • Bolvadin ve Çay Kadın Kültür Evi’nde Umut Akyürek rüzgârı esti

Bolvadin ve Çay Kadın Kültür Evi’nde Umut Akyürek rüzgârı esti

Ünlü Türk Sanat Müziği Sanatçısı Umut Akyürek, Çay ve Bolvadin Kadın Kültür Evi’ni ziyaret ederek kadınlara mini konser verdi   Yılbaşı konseri için Afyonkarahisar’da İkbal Termal Otel’e gelen Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul, Çay ve Bolvadin Kadın Kültür Evi’nde emektar kadınlarla bir araya geldi. Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat, “Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in desteğiyle ve [&hellip]

Ünlü Türk Sanat Müziği Sanatçısı Umut Akyürek, Çay ve Bolvadin Kadın Kültür Evi’ni ziyaret ederek kadınlara mini konser verdi

Yılbaşı konseri için Afyonkarahisar’da İkbal Termal Otel’e gelen Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul, Çay ve Bolvadin Kadın Kültür Evi’nde emektar kadınlarla bir araya geldi.
Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat, “Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in desteğiyle ve eşi Saygıdeğer Hanımefendi’nin himayelerinde faaliyet gösteren Bolvadin Kadın Kültür Evinde yeni yılda ilk konuklar Sanatçı Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul’du. Bolvadin KK Evinde kadınlar harika bir gün geçirdi.” dedi.
Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul kadın kooperatiflerini de ziyaret ederek kadınların ürettiği ürünler hakkında bilgi aldılar. Akyürek ve Ertuğrul, Afyonkarahisar’daki 17 kadın kooperatifinin 1 yıl gibi kısa sürede elde ettiği olağanüstü başarıyı tebrik ederek hayranlıklarını ifade ettiler.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme