• Haberler
  • Spor
  • Bolvadin Şuhut'a tosladı – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin Şuhut'a tosladı – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig mücadele eden ve hedefi şampiyonluk olan Bolvadin Belediyespor, Şuhut Belediye Hisarspor'a konuk oldu. Oynadığı maçta bolca atağa giren Bolvadin Belediyespor çok daha fazla gol bulacağı maçı 5-1 kazandı. Topla oynama yüzdesi olarak maça bakıldığında ise yüzde 65'e yüzde 35 Bolvadin Belediyespor üstünlüğü yaşandı.Bolvadin Belediyespor'un gollerini 14. dakikada Kaan,  44. dakikada Salih Karadeniz, [&hellip]

Süper Amatör Lig mücadele eden ve hedefi şampiyonluk olan Bolvadin Belediyespor, Şuhut Belediye Hisarspor’a konuk oldu. Oynadığı maçta bolca atağa giren Bolvadin Belediyespor çok daha fazla gol bulacağı maçı 5-1 kazandı. Topla oynama yüzdesi olarak maça bakıldığında ise yüzde 65’e yüzde 35 Bolvadin Belediyespor üstünlüğü yaşandı.
Bolvadin Belediyespor’un gollerini 14. dakikada Kaan,  44. dakikada Salih Karadeniz, 60. dakikada Ümit Sipahi, 62. dakikada Davut Başer ve 90. dakikada Hüseyin Şahin kaydetti. Ayrıca maçın 35. dakikasında kazanılan penaltıyı Hüseyin Şahin kullanırken Şuhut kalecisi köşeye giden topa çok güzel uzandı ve son anda çeldi.
Şuhut’un golünü ise 6. dakikada kazanılan frikikten genç oyuncu Hasan kaydetti.

Bakmadan Geçme