Bolvadin Şaşırttı, Emirdağ Farklı Mağlup

Ligin 12. haftasında düşme potası ekiplerinden Kütahya Özel İdare Köy Hizmetlerispor’a konuk olan Belediye Bolvadin Termalspor, kesin kazanır gözüyle bakılan karşılaşmayı 2-0 kaybetti. Emirdağspor ise evinde oynadığı maçı lider Tire 2021 FK’ya karşı 7-1 kaybetti

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Belediye Bolvadin Termalspor ve Emirdağspor, ligin 12. haftasını kayıpla geride bıraktı. Bolvadin deplasmanda oynadığı maçı kesin kazanır gözüyle bakılırken 2-0 kaybetti. Bolvadin ilk dakikada yediği golle geriye düşerken ilk yarının son anlarında Tolga Divrik ile bir de penaltı kaçırdı. İkinci yarıda Kütahya Özel İdare Köy Hizmetlerispor’dan Vatan Ekin ile ikinci golü bularak maçı da 2-0 kazandı. Kütahya kazandığı 3 puanla potadan çıkarken Bolvadin ise 6. sıraya geriledi.

EMİRDAĞ TARAFTARINI 7

Emirdağspor ise evinde konuk ettiği Tire 2021 FK’ya 7-1 mağlup oldu. Emirdağ 3. dakikada Şaban Emre Nizam ile öne geçti. Tire ise Emirdağ karşısında 8. dakikada atmaya başladığı gollerini 90+2’de tamamladı. 7 gol bulan Tire 25 puana ulaştı.

Bakmadan Geçme